Hogyan beszéljem ezt meg a testvéremmel, hogy ne legyen sértődés? Ti nagyon haragudnátok, vagy megértenétek?
A testvérem mostanában sokat veszekszik a feleségével. Megbeszélték, hogy elutaznának valahová pár napra a lányuk nélkül, hogy beszélgessenek és amennyire lehet, rendbe tegyék a dolgokat.
Úgy volt, hogy hétfőn és kedden én leszek a kislánnyal, de egy barátnőmnek kell segítenem, így nem tudok rá vigyázni.
Hát én nagyon haragudnék.
1. A bátyádéknak ígérted meg előbb.
2. Semmivel sem kisebb az ő gondjuk, mint a barátnődé, de az övékén talán még lehet segíteni.
3. Leírtad, hogy senki más nem tudna a gyerekre vigyázni.
4. A barátnőd arra a 2 napra mással is vigasztalódhat, feltételezem vannak szülei, rokonai, esetleg más barátai is.
5. Te írtad, hogy természetesen addig is ápolgatod majd a lelkét. Csak kibírja azt a 2 napot nélküled, és addig is van telefon, ha a kislánnyal nem akarsz vele találkozni.
A többséggel értek egyet, nem érteném meg.
Miért kéne egy felnőtt nőt napokon keresztül pátyolgatni? Szerintem neked valamiért nagyon szimpatikus a barátnős program, szereted a drámát, vagy ki tudja, mi az oka.
Egyébként is mit tud mesélni a barátnőd folyamatosan több napon keresztül a szakításról? Valahogy úgy érzem, nem neki van igazán szüksége rád, hanem neked nincs kedved gyereket vigyázni, szívesebben nyomkodod a barátnőd kezébe a papírzsepiket.
Minek kérdezed ha már eldöntötted? Ezek szerint a barátnőd fontosabb mint a családod és az adott szavad. A tesódnak szüksége van rád te meg képes vagy benne hagyni a bajba. Csak szólok, hogy úgy is elsülhet, hogy esetleg nem lesz kedvük újra megszervezni és tönkremegy a kapcsolat a tesód pedig mindig téged fog okolni, hogy elrontottad az utolsó esélyét. Ezt is be tudod vállalni?
Ők már gondolom kivették a szabadságot, lefoglalták a szállást. Ezt azért nem olyan könnyű átszervezni. Ezzel csak magadat nyugtatod, mert szerintem te is tudod, hogy milyen szemét dolog amire készülsz.
A barátnőd lelkét addig is ápolgathatod. Egyébként ő nem megy dolgozni hétfőn-kedden?
Oviba jár, de hétfőn nem lesz ovi valami miatt. Valami tanítás nélküli munkanap vagy mi.
Szombaton mennek és kedden jönnek haza.
Kinek ígérted meg előbb? A testvérednek...
Most mégsem vállalnád a barátnőd miatt?
Szóval hazudtál a testvérednek mikor megígérted...
Nem bírom az ilyen embereket mikor megígérnek valamit aztán nem tartják be.A testvéredről van szó kapjál már észbe...
Szóval holnap utaznának a tesódék, és még nem tudják, hogy végül nem lesz kire hagyni a kislányt hétfőn és kedden?
Ha igen, akkor nemcsak haragudnék, de aljas húzásnak is tartanám.
De ha már eldöntötted, hogy barátnőzöl, legalább szólj nekik minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!