Szerintetek kinek van igaza ebben a helyzetben? Jogos a sértődés?
Figyelt kérdés
Ma este szerettem volna menni zuhanyozni este 6 körül de bent volt a húgom a fürdőszobában.Gondoltam sebaj,megyek később.7 órakor még mindig bent volt,bekopogtam megkérdeztem bemehetek-e fogat mosni,legalább azzal meglegyek.Mondta hogy nyugodtan.Megkérdeztem tőle,hogy amúgy mit csinál már egy órája?Erre közölte hogy utántölti a cuccait.Kicsit drágább fajta sampon,balzsam meg stb. dobozába töltött ilyen pár száz forintos cuccokat.Megkérdeztem tőle hogy nem lenne egyszerűbb szólni anyunak hogy ha megy a boltba vegyen?Erre azt mondta hogy nem vesz olyat amit szeretne mert nem ad egy samponért 1000 Ft-ot.Mondom értem én,de azzal hogy mást töltesz bele nem lesz ugyanaz a sampon.Erre közölte velem hogy nem is az a lényeg amúgy is jó sz*r sampon volt,hanem hogy drágábbnak tűnjön.Azt mondtam neki hogy ez elég képmutató dolog mire sértődötten elviharzott.Utána persze bocsánatot kértem de még mindig haragszik.Nem akartam megbántani,úgyhogy nem értem mire a nagy hiszti.Mit csináljak?2013. aug. 29. 03:48
1/9 anonim válasza:
Ezen miert kell ugy kiakdnia????hany eves????
2/9 anonim válasza:
Ha neki ez a dilije, meg így szerez magának örömet, akkor ne szólj bele, úgysem tudod neki megmagyarázni.
Nem is kellett volna beleszólni, annyiban zavaró lehet, hogy sokáig foglalja a fürdőszobát.
Ő beleszól a Te hóbortjaidba?
3/9 anonim válasza:
otthonra nem mindegy a flakon, ha úgyis az olcsóbb van benne? Am ezen hülyeség volt megsértődnie. Viszont te meg hagyjad, hagy csinálja ha neki így felel meg. Ez nem olyan dolod ami miatt érdemes veszekedni, akkor sem ha igazad volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van,nem is akartam beleszólni a dolgába csak úgy kicsúszott.Ha felkel majd még egyszer bocsánatot kérek tőle.
2013. aug. 29. 05:12
5/9 anonim válasza:
Ovisok vagytok, vagy mi?
Ez annyira jelentéktelen hülyeség...
6/9 anonim válasza:
Ezt az egészet nem is értem. :D
Hány évesek vagytok, kettő?
7/9 anonim válasza:
Nem beleszoltal hanem elmondtad a velemenyedet. Hugod egy idiota, jo lenne vele ezt tudatnia valakinek. Ilyen hozzaallassal nem sok jo var ra az eletben.
8/9 anonim válasza:
Kívánom, hogy ez legyen köztetek a legnagyobb vita az életetekben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!