Örökbefogadhattak?

Figyelt kérdés
Van 4 testvérem akik fehérek és szője hajúak.. A anya is szőke, apa szőkésbarna. A családfán nincs fekete hajú és bőrű lány.. (nem vagyok cigány)A szemem kék, az övéké pedig zöld.. Arcra sem hasonlítok senkire. Már sokszor azzal piszkáltak, hogy a család fekete báránya/ rút kiskacsája vagyok.. Örökbefogadhattak?
2014. dec. 21. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az örökbefogadás nem valószínű. Ha már irreális sztori kell, inkább elcseréltek a kórházban. Vagy a postás az apád. :D De az is lehet, hogy simán csak nem hasonlítasz és kész, a genetika elég érdekes dolog.
2014. dec. 21. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen öröklésnél nem csak a papíron szereplő ősök számítanak ám, hanem az ő testvéreik is! Nagynénid, nagybácsid genetikailag gyakorlatilag a szülődnek számít, persze ez így bizarrul hangzik. Meg ott vannak a nagyszülők, dédszülők testvérei is.

Mondok neked az állatvilágból egy példát. Az én mudi kutyám törzskönyvezett, az adatokhoz minden őséhez oda van írva a színük is. A kutyám színe hamvas (amit más fajtáknál kéknek neveznek), gyakorlatilag ez egy teljesen szürke szín, még az orra is az. A törzskönyvén mégsem szerepel egy darab hamvas színű ős sem. Megkérdeztem a tenyésztőt, az anyja testvérei közt volt ilyen színű mudi. Ilyen érdekes a genetika. Ugyanígy működik az embereknél is, nekem is van vörös hajú barátnőm, ráadásul a vörösnek egy nagyon élénk, feltűnő árnyalatával, a családban senkiről sem tudnak ilyen hajjal. Szerencsére a bátyjával együtt kiköpött apjuk. Úgyhogy szerintem nincs ok az aggodalomra :)

2014. dec. 22. 11:30
 13/13 anonim válasza:
Lehet h az egyik szülő nem az akinek vallja magát, magyarul lehet h nem attól az apától v anyától vagy akitől mondták h vagy, lehet h van egy 3. ember is, és akikkel együtt élsz azok csak a féltesóid... de csak egy elmélet :/
2014. dec. 26. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!