Meg tudnátok bocsátani?
Meg tudnátok bocsátani, ha a testvéretek szakítás után kibeszélne a volt pasitokkal, és megbeszélnék, hogy milyen béna nő vagy?
Nem vagyok az, csak akkor sz@rul voltam.
Szerintetek e megbocsátható?
Én most úgy érzem, hogy sose leszek túl ezen.
Úgy érzem, beleszakad a szívem.
Nem az ex miatt, testvérem miatt.
Mindennek lehordott.
Az exem mondta el, utána, mikor találkoztunk, mert gondolom még jobban meg akart alázni.
Azt mondta, hogy: még a testvéred is azt mondta, hogy veled nem lehet élni, se tervezni, olyan béna vagy.
És nem csoda, hogy új nőre vágyott.
Meg még mást is.
Ó, bakker, úgy fáj!
Nem vagyok béna, csak akkor nem jött össze semmi.
Találkoztak, és akkor mondta.
Én meg otthon szenvedtem.
Az exem egy rosszindulatú alak.
Testvérem azt mondta, mikor rákérdeztem, hogy már nem is emlékszik, mit beszéltek, de valamit biztos, olyan zavarban volt.
Megalázni meg akart, ez biztos, ez a hobbija, hogy alázza a nőit.
Későn jöttem rá.
Nem volt dühös az exre, zavarban volt nagyon, hogy honnan tudom ezt, nagyon bele is pirult.
De csak hebegett-habogott.
Nem mondott semmit, csak, hogy ne gondoljak rá.
Ez ilyen "nesze semmi!", én meg itt őrlődök.
Azt hiszem, igaz a sztori, és nagyon fáj, eleve az, hogy már mellettem társkeresőzött, meg SMS-ezett más nőkkel, de ez a végső rúgás betette a kaput.
Nem volt szép, testvéremnek el kellett volna küldenie a pi.csába, nem még adni alá a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!