Normalis a hugom?

Figyelt kérdés
Udvarol neki egy adonisz pasi. Majd kiderult hogy allergias a macskaszorre, es utalna a macskakat, igy a hugom inkabb megmondta a pasinak, hogy nem fog mukodni, monthogy megsznadauljon a macskaktol. Megkerdeztem miert. Nem kepzelem, hogy tobb ev baratsagnak(o es a macskak kozott) veget fog vetni, mert a pasi nem birja a cicakat. Minden allattarto ilyen bolond a kutyajaert/macskajaert? Hugom mnetesger szoljon, hogy tisztas es jo illatt van nala amit nem tudom hogy old meg a ket dog melett. Raadasul beszel jozzajuk. Pl. utanamegy a macska a konyhaba es hozzaszol hogy "ehes vagy cicam?" vagy ha all az ajto elott "na mivan ki akarsz menni?" megy ilyenek. Csak sherintem beteg dolog ez?

2014. nov. 15. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A macska pótolható, azt mondod. Miért, egy pasi nem? Dehogynem. Főleg egy jöttment csávó, az akármennyire Adonisz, könnyű rajta túllépni.

Ha nekem kellene választanom az állataim, vagy egy pasi között, akivel még csak nem is vagyok rendesen együtt, egyértelmű, hogy utóbbit választanám.

2014. nov. 15. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Latod ez a problema. .. amikor ilyet olvasok forr bennem a düh... miert barnas el hogy a testvered lemondjon az allatairol egy pasi kedveert??? Ugy tunik neked soha nem volt haziallatod, szemely szerint nekem egy kutyam van akit imadok es soha nem dobnam ki csak azert mert egy pasi nem szereti... a masik ami szùrta a szemem, hogy az allat potolhato, (hidd el hogy nagyon meg lehet oket szeretne, ugy mint egy embert), de a pasik akik elmentek mar nem jonnek vissza.. en azt mondom inkabb ne is jojjon vissza, aki tenyleg el akar fogadni az hiaba nem szereti a macskakat vagy allatokat, de kompromisszumot köt. A kerdesedre a valasz teljesen normalis testvered van.
2014. nov. 15. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi a garanciád tesódnak arra, hogy az "Adonisz" nem lép le a macskamentes övezetből előbb utóbb? Semmi.

Azt viszont én garantálom, hogy a macskái ha úgy bánik velük, vele maradnak életük végéig!! (mármint a macsekok életének végéig:) )

2014. nov. 15. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen normalis a hugod, te vagy idiota ilyen felfogassal.

Egyik kommentelonek aki kerdzte; 16eves lehet, vegzetseg nelkul.

2014. nov. 15. 17:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A macska potolhato... Hat...

Az biztos, hogy elobb szerzek pasit, mint masik macskat. Adoniszit is. Olyat is, amelyik jobb az agyban, mint szeretnem, olyat is.

Ez egy.

Az a masik, hogy a hugod ertekrendje teljesen rendben van, hogy nem kezd olyan pasival, akivel nem kompatibilis. Hogy ez most a macskak, vagy az, hogy akar-e gyereket, vagy az, hogy mehet-e egydedul bulizni, vagy sem, barmi, ami komoly konfliktust szul.. az mindegy.

Es a legfontosabb érv. A matematika.

_Ket_ macskat nem dobnak ki _egy_ pasiert.

2014. nov. 15. 17:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Akinek én kellek, az fogadja el az állatkámat is, én is elfogadom az övét! Pont.
2014. nov. 15. 18:15
 17/24 A kérdező kommentje:
25 vagyok...a kerdesbol szerintem egyertelmuen kideruhetett hogy a hugom kulon lakik. Nyilvan ha kiskoruak lennenk ez mar nem lenne kivitelezheto okoskak.
2014. nov. 15. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Okoskák. :)
2014. nov. 15. 18:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat szerintem meg nem kovetkezik a kerdesedbol, hogy kulon laktok. Bizti nem vagyok okoska.

De ez a momentum talan mellekes is lehet, mivel a felfogasod fiatalkorura utal, mert ha nem mint ahogy irtad akkor nagyobb a gaz. Talan enyhe tulzassal orvosi esetnek is minositheto.

2014. nov. 15. 18:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"mnetesger szoljon, hogy tisztas es jo illatt van nala amit nem tudom hogy old meg a ket dog melett." (Eredetibol idezve.)

Elarulok egy titkot.

Igenyesseg, es takaritas. Ha te is elsajatitod ezeket a kepessegeket, nem azon fogsz porogni, hogy barki mas milyen indokkal szabadul meg az adonisztol, hanem az lesz a legnagyobb bajod, hogy a rad tapado 2-3 adoniszbol melyiket valaszd.

2014. nov. 15. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!