Normalis a hugom?
A macska pótolható, azt mondod. Miért, egy pasi nem? Dehogynem. Főleg egy jöttment csávó, az akármennyire Adonisz, könnyű rajta túllépni.
Ha nekem kellene választanom az állataim, vagy egy pasi között, akivel még csak nem is vagyok rendesen együtt, egyértelmű, hogy utóbbit választanám.
Mi a garanciád tesódnak arra, hogy az "Adonisz" nem lép le a macskamentes övezetből előbb utóbb? Semmi.
Azt viszont én garantálom, hogy a macskái ha úgy bánik velük, vele maradnak életük végéig!! (mármint a macsekok életének végéig:) )
Igen normalis a hugod, te vagy idiota ilyen felfogassal.
Egyik kommentelonek aki kerdzte; 16eves lehet, vegzetseg nelkul.
A macska potolhato... Hat...
Az biztos, hogy elobb szerzek pasit, mint masik macskat. Adoniszit is. Olyat is, amelyik jobb az agyban, mint szeretnem, olyat is.
Ez egy.
Az a masik, hogy a hugod ertekrendje teljesen rendben van, hogy nem kezd olyan pasival, akivel nem kompatibilis. Hogy ez most a macskak, vagy az, hogy akar-e gyereket, vagy az, hogy mehet-e egydedul bulizni, vagy sem, barmi, ami komoly konfliktust szul.. az mindegy.
Es a legfontosabb érv. A matematika.
_Ket_ macskat nem dobnak ki _egy_ pasiert.
Hat szerintem meg nem kovetkezik a kerdesedbol, hogy kulon laktok. Bizti nem vagyok okoska.
De ez a momentum talan mellekes is lehet, mivel a felfogasod fiatalkorura utal, mert ha nem mint ahogy irtad akkor nagyobb a gaz. Talan enyhe tulzassal orvosi esetnek is minositheto.
"mnetesger szoljon, hogy tisztas es jo illatt van nala amit nem tudom hogy old meg a ket dog melett." (Eredetibol idezve.)
Elarulok egy titkot.
Igenyesseg, es takaritas. Ha te is elsajatitod ezeket a kepessegeket, nem azon fogsz porogni, hogy barki mas milyen indokkal szabadul meg az adonisztol, hanem az lesz a legnagyobb bajod, hogy a rad tapado 2-3 adoniszbol melyiket valaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!