Normalis, hogy anya engem okol a 13 eves hugom terhessege miatt? Nekem kellett volna felvilagositani?
anya egyszeruen idiota. engem sem világositott fel soha, hugomat sem. en szuz vagyok, hugom viszont a 18 eves batatjaval kamatyolt titokban. most 8 hetes terhes hugom, baratja mar sehol, lelepett.
anya velem uvoltozik...meg meg akarja tartatni..van joga beleszolni? nem o fogja kihordani, ne dontse mar el.hugom abortusz mellett van. de sietniuk kéne, annal nagyobb baj lesz.
velemeny?
(hibakert bocsi, telefonrol tudok irni)
Szerintem jogtalanul ítél el téged!
Neked semmi közöd ehhez az egészhez ...
Ha jobban figyelt volna a húgodra, vagy felvilágosította volna, akkor talán nem történt volna meg ez a baj ...
Én a helyedben leülnék az anyámmal és elmagyaráznám neki a dolgokat, hogy megértse ....
Nem hagynám, hogy engem okoljanak jogtalanul ...
Egy anyának meg arról nem is beszélve, hogy nem ez lenne a fő feladata .... :/
19/L
még van 4 hetetek az abortuszra, jobb lesz ha siettek...
a szülő dolga ez, neked van igazad!
f18
A jó édes anyádnak kellett volna annyira megnevelni a kisgyereket, hogy eszébe se jusson pasizni ennyi idősen, nemhogy kufircolni. Vagy ha már látja rajta, hogy lázadó típus, akkor talán megtiltani, hogy olyan helyzetbe jusson a pasijával (ottalvás, buli...), ahol szex is szóba jöhet.
Ezeket talán anyukádnak is elmondhatnád. Meg azt is, hogy ha megszületi a kislányával azt a gyereket, a saját életét, mindkét lánya életét és a gyerek életét is elcseszi.
Bocsi, hogy ezt mondom, de anyukád, mint ANYA, ezen a ponton megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!