Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmondtátok a szüleiteknek, hogy elveszítettétek a szüzességeteket? Ha igen, hogyan?
Egész biztos hogy nem! Ehhez neki semmi köze. Azt, hogy van pasim azt elmondom, de nem ilyen körülményeskedve mint ahogy te ezt leírtad, mert nem olyan nagy dolog.
Csak úgy egyszer elböffentem magam a kocsiba, hogy képzled anya nekem van pasim vagy valami hasonló. De ez nem egy olyan dolog, hogy "Meleg vagyok!" "Férjhez megyek!" Gyerekem lesz!" színvonal.
Minek mesélnéd el? Ez magánügy mindenki életében.
23/N
Tudta kérdés nélkül is.De van olyan viszonyunk,h megkérdezte,hogy megvolt-e,én meg mondtam,hogy igen.Nem kérdezett mást,de tanácsot kérhetek,simán beszélgetünk erről,ha úgy jön ki.Apám és bátyám előtt is kimondok ilyen dolgokat,pl h fogamzásgátlót vtam felíratni vagy épp előttük veszem be. Semmi különös nincs ebben:)
A pasijaimat tudták,mert mindig távolsági kapcsolataim voltak és rendszerint buszozni kellett a randihoz.Féltettek,elmondtam mivolt nagyvonalakban,túléltük mindannyian. 20/L
Nekem anyum egyben a legjobb barátnőm is és mivel ha megkérem, hogy azért erről ne tudjon már mindenki akkor nem mondja el. Szerencsére nagyon bizalmas a viszonyunk így mindent megosztunk egymással, szóval nem esik nehezemre elmdani, hogy van valakim! :)
De a szexről inkább csak kérdezek, mintsem megosztom vele a történéseket. Persze, ha már kérdezek akkor nyilván tudja, hogy már vagy kezdődőben van valami "olyasmi" vagy már elvesztettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!