Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Szerintetek 13-15 évesen korai?
Hány éves volt az a srác, aki elvette akkor?:)
Most hány éves vagy?Együtt vagy még vele?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. dec. 26. 18:05
1/12 anonim válasza:
Szerintem 13-15évesen még korai...
Én 17 voltam majdnem,a fiú pedig 22 múlt...
2/12 anonim válasza:
25 vagyok,és nem vagyunk együtt :)
3/12 anonim válasza:
Sziaa. Szerintem egyáltalán nem korai. Én 15 évesen feküdtem le egy sráccal és azóta is együtt vagyunk most vagyok 19 éves. A fiú 17 éves volt.
4/12 anonim válasza:
én 15 voltam, ő 25. soha nem is jártunk 20L
5/12 anonim válasza:
én 16 a barátom 19 volt akkor(:
6/12 anonim válasza:
Én 19 évesen, kb egy éve (most 20 vagyok), ő 24 és másfél éve vagyunk együtt... a 13 biztos, hogy korai, de 15 felett ha védekezel akkor szerintem rendben van, én is megtettem volna 16 évesen ha lett volna olyan barátom, akit tényleg szeretek
7/12 A kérdező kommentje:
Értem:)És mit gondoltok ha egy 14-16 éves lefekszik egy 20 év fölöttivel?
Köszönöm nektek:d
Még kíváncsi vagyok a többiekre is:D
2011. dec. 26. 18:21
8/12 anonim válasza:
13-14évesen szerintem korai..
Én 19 voltam,ő 20.(Egy pár hónappal idősebb.)
Most 20 vagyok és igen,együtt vagyunk.:)
9/12 anonim válasza:
15 éves voltam, azon a héten lett volna a 16. születésnapom. A barátom 18 volt. Most 17 vagyok és még mindig együtt vagyunk.
10/12 anonim válasza:
14-16 éves lefekszik egy 20 év fölöttivel?
Felőlem feküdjön,de számítson rá,hogy másra nem nagyon fog kelleni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!