Éreztetek valami változást lelkileg, miután elveszítettétek a szüzességeteket? Úgy értem, pl. magabiztosabbak, nyíltabbak lettetek?
19 éves voltam akkor. Másnap az egyetemen ülve, szétnéztem magam körül a lányokon, és olyasmire gondoltam hogy már én is csináltam, nem csak ti.
Nah jó, ez hülyén hangzott, de tényleg magabiztosabbnak éreztem magam.
Én fel voltam háborodva. :D Én valami látványos csodára számítottam, hogy majd belülről így jön a megvilágosodás, valami katarzis, bármi... teljesen ki voltam akadva, hogy a szex CSAK ENNYI? ebben nincsen semmi nagy cucc, ezért kellett nekem annyit türelmesen várni, meg minden, hát fuck... :D
Másnap suliban egész nap azon töprengtem látszik-e rajtam, hogy nem vagyok szűz? :D Én 16.5 éves voltam, első komolyabb szerelmemmel történt, és nem mertem anyán kívül senkinek elmondani, de mai napig nem látok semmi misztifikus dolgot a szexben. :D Jó, élvezetes, jó érzés a másikhoz bújni, meg minden, de hogy mi a túróért fújják fel ennyire? Azt nem tudom...
21L
"Mióta vártam ezt, és végre sikerült, túl vagyok rajta..." Kb ezt :-D
De ennek már majdnem 9 éve...
23,5N
Minden lány azt hiszi utána felnőtt lesz,meg így megy úgy.
De igazából nem a szüzesség elvesztése a lényeg az első szexuális élményben,csak manapság a tinik úgy állnak hozzá,hogy gyorsan veszítsük el,de hát nem csodálom fogalmuk sincs a szexről de azért csinálják 13-15 évesen.
Nekem jóérzés volt lefeküdni a barátommal,az egész nagyon jó volt,nem is érdekelt hogy elveszítettem a szüzességem nem az volt a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!