LÁnyok! Ti nektek mennyire marad meg az a srác akivel elveszítettétek?
Figyelt kérdés
Még ha szakitottak azután is mennyi ideig marad meg az emlék?2012. jan. 2. 07:48
1/5 anonim válasza:
2 éve szakítottunk. Az emléke megvan igaz h gyűlölöm mert nagyon csúnya dolgokat tett velem. De mondjuk az emlék is azért mert majd 2 évig 1ütt voltunk. Aki egy 1éjszakás kalandban veszíti el matt részegen az tuti nem emlékszik már másnap sem az illetőre
2/5 anonim válasza:
Nekem azóta is ott van kitömve a szekrényben.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem arról marad meg az emlék akivel elveszítetted,hanem arról akibe szerelmes voltál és nagyon szerettétek egymást.
Általában sokan veszítik el olyannal akibe szerelmes,nagyon nagyon szeretik egymást stb. és ha szakítanak ezért is marad meg nagyon az emléke.
Lehet ez csak személyes tapasztalat,de akivel elveszítettem egyátalán nem maradt meg belőle semmi,nem is gondolok rá,nem érdekel.Viszont akibe szerelmes voltam és nagyon szerettem -sokkal jobb mint a másikat- annak megmaradt az emléke.Tehát nem biztos,csak szerintem nem attól függ hogy vele veszíted el hanem hogy mennyire volt fontos számodra az a személy,mennyire szeretted,milyen jó volt a kapcsolatotok stb.
4/5 anonim válasza:
én azóta is vele vagyok pontosan 6 éve:)
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 éve volt, de minden részletre emlékszem. Vissza gondolva, nem vele kellett volna elveszíteni vagyis most van más, akinek nkább adnám oda a szüzességem. No mind1 akkor véglis szerettem azt a srácot. Meg mostanában is van, hogy elbeszélgetünk már mint haverok bár ő megint többet akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!