Lànyok igaz az hogy akivel elvesztitek a szüzességetek ahhoz jobban kötődtök?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom ha te veszed el a baràtnőd szüzesség mondhatni magadhoz làncolod, mert mivel te voltàl az első kötődik hozzád. Ez igaz?2011. dec. 10. 18:56
2/9 anonim válasza:
nem... emlékszem rá persze, de semmi lényeges. jó volt, ennyi.
3/9 anonim válasza:
Nem. Nekem nem volt valami jó élmény elveszíteni, így egy ideig utána egyáltalán nem kívántam a szexet. Így természetesen személyhez sem kötődök.
5/9 anonim válasza:
igazabol helyzettol fugg...ha egy sima egyejszakas kaland volt akkor nem ...viszont ha egy komoly erzelemken alapulo kapcsolat akkor igen...de nem magadhoz lacolod csak mindig kotodni fog hozzad....de ez hol baj?en is kotodom az elsohoz mivel 4 evet jartunk..de mar van egy uj 3 eves kapcsolatom es minden a legnagyobb rendben
6/9 anonim válasza:
Nem. Megmaradtunk barátoknak, vagy inkább ismerősöknek, de annyi. Nem szeretnék most is vele lenni.
7/9 anonim válasza:
Nem
Elég undorító volt velem a későbbiekben, soha többé nem akarom látni.
8/9 anonim válasza:
Attól függ.Ha jó volt a szex,akkor igen,de én nem kötődök ahhoz,akivel elvesztettem..bunkó állat,meg is bántam..:D 19/L
9/9 anonim válasza:
nem...pedig jó volt vele ..utánna még 7 hónapig együtt voltunk ..de kötődni egyáltalán nem kötődöm hozzá..
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!