Még szűz vagyok, de a fiu akivel kavarok úgy tudja, hogy már nem. Ha megujjaz és kinyal rájöhet, hogy szűz vagyok még? és ujjazásal átszakadhat a szűzhártyám? Nem fogok vérezni az elsö ujjazásra? Normális válaszokat. Köszii
Tuti hogy vérezni fogsz jobb ha elmondod neki az igazat :)
Utána pedig gyengéd lesz veled egész aktus alatt mivel tudja hogy neked ez lesz az első :)
Hát azért nem biszti, hogy vérezni fogsz... de lehet.
De én nem értem mért kell ebből akkora problémát csinálni. Mármint, ha szegény nincs honnan tudja, akkor csak el kéne neki mondani nem?
Csak szerintem logikus?
Vagy nem tom, de én régen pl. csak úgy spontán elmondtam a pasimnak, hogy még szűz vagyok és előte nem ugrottam oda a gépéhez, hogy feltegyem http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex kategóriában ezt a kérdést...
szerintem is verezni fogsz , mivel ugytudja hogy mar nem vagy szuz es akor nem lesz ojan vigyazatos , mint lene ha elmondanad!
de miert mondtad neki hogy mar nemvagy szuz? nem szegyen az
egyepkent meg hany eves vagy?
Valószínű h egyből rá fog jönni ha van egy kis esze de ez teljesen lényegtelen!!!!
Ami számít az az h ez gondot okoz-e neki!!! Ha ő normális ér értelmes és nem egy idióta barom, akkor nem csinál belőle nagy ügyet! Ha meg nem akarja akkor írj és velem tutira nem kell csalódnod! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!