Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nincsen szűzhártyám és nm...

Ha nincsen szűzhártyám és nm voltam még férfival akkor az első alkalomkor rájöhet hogy még ilyen téren szűz vagyok?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom amikor megvizsgált azt mondta hogy nem lát szűzhártyát és ő is nem hitte el hogy nem voltam még pasival.
2011. nov. 16. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémádat: vagy elhiszi a barátod, hogy ö az elsö, vagy ha neki "bizonyiték" kell, akkor nem is kezdenék vele. Mi jelentösége van, hogy van-e szüzhártyád? Mi vagy, valami áru, amin rajta kell lenni a pecsétnek?
2011. nov. 16. 10:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Idegesség, aggódás, túlagyalás, rutintalanság azonnal felismerhető.

2011. nov. 16. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem kezdenék szűz csajjal. 27F
2011. nov. 16. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem kezdenék szűz csajjal. 27F"

Ha mindenki így gondolkodna, akkor kihalna az emberiség. Mivel senki sem születik úgy, hogy már anyaméhben átment rajta egy hadsereg. -,-'

Amúgy a szűzesség maga az a szexuális értelemben vett érintetlenség és nem "plomba" (szűzhártya) megléte vagy nem megléte.

2011. nov. 16. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Én egy szüztelenítő vagyok!

Elmesélem hogy egy szűz lányt már lecsekkolok anélkül hogy a bugyijában turkálnék!!!Szóval szüzességed szavaiddal és tetteiddel le lehet leplezni!!!

Szerintem kár ilyenek miatt parázni,örülj neki hogy legalább nemfog fájni!!!

2011. nov. 16. 12:05
 6/12 anonim válasza:
74%

"Ha mindenki így gondolkodna, akkor kihalna az emberiség. Mivel senki sem születik úgy, hogy már anyaméhben átment rajta egy hadsereg. -,-' "

Ez jó xĐĐĐĐ.

Kedves kérdező! Ha nem hiszi el, hát ne higgye, de akkor számíts rá, hogy mást se fog elhinni a kapcsolatotokban.

2011. nov. 16. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
40%

Már én se... 29F

2011. nov. 16. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
marhaság, hogy látszik a viselkedésén. lehet félénk akkor is, ha már nem az, és fordítva is. az elsőnél se biztos, hogy szégyellős, rutintalan lesz. az én elsőm azt mondja azóta is, hogy egyáltalán nem tűntem kezdőnek. holott nagyon is az voltam.
2011. dec. 4. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a szűzhártya baromság kezd idegesítő lenni. Nekem se volt. A szexet viszont imádom.
2013. ápr. 28. 12:53
 10/12 anonim válasza:

Ne is! Figyelembe véve, hogy te mennyi idős vagy, meg, hogy a mai lányok mikor veszítik el a szüzességüket, azt Magyarországon manapság még büntetik!

2015. okt. 1. 23:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!