Ha nincsen szűzhártyám és nm voltam még férfival akkor az első alkalomkor rájöhet hogy még ilyen téren szűz vagyok?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom amikor megvizsgált azt mondta hogy nem lát szűzhártyát és ő is nem hitte el hogy nem voltam még pasival.2011. nov. 16. 10:05
11/12 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, nem pedig 16. Most látom hogy ezt a kérdést 2011-ben írtam ki, most 2015 van, és sajnos még mindig ez a helyzet. Nem voltam még senkivel. Annyira csúnya nem vagyok. Szerintem senki nem gondolná hogy még szűz vagyok. Nem szeretem az egyéjszakás kalandokat, olyannal szeretném elveszíteni, aki tényleg érdekel és akit én is érdeklek, sajnos eddig ez a kettő dolog egyszerre nem jött össze, ezért vagyok szűz még mindig.
2015. okt. 2. 08:48
12/12 anonim válasza:
Lesz majd valaki, ne add fel. c:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!