Éreztetek valami változást lelkileg, miután elveszítettétek a szüzességeteket? Úgy értem, pl. magabiztosabbak, nyíltabbak lettetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 20:29
11/14 anonim válasza:
Talán én is a megkönnyebbülést tudom említeni.
21 éves voltam, és előtte pár hónappal - míg meg nem ismertem a barátomat - még azon gondolkoztam teljes letargiába esve, hogy talán én már egész életemre szűz maradok. :D
Aztán jött életem első szerelme, pár hónap után a szex is, és örültem, hogy most már én sem lógok ki a többi 21 éves lány közül, már én is csináltam. Magabiztosabb is lettem tőle.
Persze tudom, hogy ez nem verseny, és tudom, hogy semmivel nem rosszabb az, aki még szűz. De mégis, mégis éreztem azt a megkönnyebbülést, hogy végre nem szűzként kell magamra gondolnom...
12/14 anonim válasza:
én még mindig sajnálom, "gyászolom" a szüzességemet, nagyon rossz emberrel veszítettem el, pedig ennek már június 24.-én lesz 3 éve :( hónapokig lelki letargiába voltam, fiúra se tudtam nézni, szexre gondolva meg a hányinger kerülgetett :SS
13/14 anonim válasza:
én igazából semmit, ugyanolyan maradtam mint azelőtt
14/14 anonim válasza:
utolsó előtti, mit történt?:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!