Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmennék spermadonornak, pl. a KRIO -hoz, kapcsolatba léphetnék a születendő gyermekkel, vagy a családjával, vagy ezt semmiféle képpen nem osztják meg velem?
Nem, nem léphetsz vele kapcsolatba. És nem is adnának rólad ki semmi olyan infót, ami alapján beazonosítható lennél.
Viszont kevés ember jó spermadonornak. Átlag 10 férfiből csak egy.
Utolsó:
Meg van szabva, hogy egy donortól hány gyerek lehet maximum. Úgy emlékszem Mo.-n három. Ebből következik, hogy igen kicsi a valószínűsége, hogy összeakadnak.
20:25
Csak egy felvetés volt,nem olyan nagy ez az ország ahoz,hogy ne legyen rá esély,főleg ha az adott városban él a donor és az anya is
Senki nem mondta, hogy nincs rá esély, csak kevés:D
Spermabank meg nem minden városban van. Szerintem központi adatbázis van, nem városonként...
Egyébként az USA-ban volt vmi régebben, hogy nem nagyon tartották be az egy embertől x számú gyerek lehet csak szabályt (vagy akkor még nem volt, nem tudom).
És a szülők meg csak egy kódot kaptak. Aztán csináltak egy netes oldalt, ahol olyan embereket kerestek, akik ugyanattól a spermadonortól kapták az anyagot:D
És így kiderült, hogy egy faszinak volt vagy 30 gyereke:DDD
Etikán néztük a videt, vicces volt:D
Nem tudom mennyire gyakori.
És azt sem tudom pontosan, hogy mennyi mindent adnak ki. Csak annyit, hogy Mo-n viszonylag kevés infót. Gondolom általános dolgokat: magasság, testalkat, hajszín, szemszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!