Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy kapcsolatba, hogy a férfi nézi a nőket az utcán, vagy bárhol? Vagy esetleg fent van egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 17:59
1/25 anonim válasza:
Az első még jó hogy belefér, tudod hűséget fogadott nem vakságott...hadd nézelődjön csak...A társkereső már nem fér bele.
2/25 anonim válasza:
1 igen ,2 nem 1+2 = megcsalás loading 20%
3/25 anonim válasza:
Első simán belefér, nem mehetek ki az utcára bekötött szemmel :D Második már nem.
4/25 anonim válasza:
Az hogy ránéz, észreveszi belefér, ha megfordul utána vagy bámulja az már nem fér bele.
7/25 anonim válasza:
kifejtenég bővebben szerinted miért baj az, ha kicsit legeltetem a szemem?
8/25 anonim válasza:
társkeresőn fennvan az már nagyon nem fér bele. az meg, hogy nézelődik, hát nézelődjön. ha én ott vagyok mellette, akkor ne essen ki a szeme azért, de ha egyedül van, úgysem látom, mit csinál.
9/25 anonim válasza:
Ha ott sétál melletted a barátnőd? Na vajon. Nem baj, csak simán bunkóság.
Én ha szeretem a barátnőmet nem bámulok meg más csajt (amúgy sem, ha tetszik odamegyek hozzá, de bámulni minek). Ha meg nem szeretem a barátnőmet (nem vagyok megelégedve, más jobban tetszik) akkor szakítok vele és akkor kit érdekel kit bámulok.
Lehet nekem van ilyen fura szemléletem csak, de én adok az ilyen apróságokra.
10/25 anonim válasza:
Nálunk pont most volt egy duli-fuli, mert kijelentettem, hogy hűséget fogok neki fogadni, nem vakságot és ő, csak is Ő kell nekem. DE a szemem had' legeltessem. Válasz: Nem érted? Mi másért bámulnál meg egy nőt az utcán, ha nem az alakjáért? Ez már a szexuális vágy kifejezése!
Na bumm ... erre varrjatok gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!