Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy kapcsolatba, hogy a férfi nézi a nőket az utcán, vagy bárhol? Vagy esetleg fent van egy társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 17:59
11/25 anonim válasza:
Az előző vagyok. Persze jelenlétében nem forgolódok. És a társkereső meg nem fér bele, még ha csak a fórumokat olvasgatnád se.
12/25 anonim válasza:
Ha ott van velem, akkor naná, hogy nem nézek mást. De ha egyedül vagyok, akkor persze, hogy megnézem. Nincs a nőknél szebb dolog, bolond lennék máshova nézni :D
13/25 anonim válasza:
"Persze jelenlétében nem forgolódok"
Akkor konfliktus sem lehet belőle, ha csak nem vagy olyan idióta, hogy bejelentsd neki hány csajt bámultál meg amíg odaértél.
14/25 anonim válasza:
nah és ha azt kapod a pasidtól válaszul hogy "én mindig megnéztem a nőket rendesen akkor is ha mellettem ment a barátnőm" szóval forgolódás szinten...nah ezt fogadd el :)
15/25 anonim válasza:
Aki igazán szereti és tiszteli a barátnőjét nem fog mások után fordulgatni és a szemét legelteteni...
16/25 anonim válasza:
tisztelem a barátnőm, szeretem mindennél jobban, de ezért még nem fordultam ki önmagamból, és ha kedvem van megfordulni egy nő után, mikor egyedül vagyok, akkor meg is fordulok, ez a barátnőm szerint sem probléma. hol itt a gond akkor?
17/25 anonim válasza:
Ha tőled ezt a megnyilvánulást elfogadja a barátnőd szereteted és hűséged jeléül legyetek boldogok.
De sokak nem érik be ilyen pasival és szerintem jól teszik.
18/25 anonim válasza:
ez nem a szeretetem vagy a hűségem jele. olyan pasi nincs, aki nem tesz így, az hazudik. a szeretem jele viszont, hogy ezt nem titkolom, és nem is hazudok a páromnak. ez az ami ritkaság...
19/25 anonim válasza:
Hát persze a szokásos mentegetőzés:D
Bizonyára a világ összes pasiját tanulmányoztad...
Nagyot tévedsz, az én barátom pont ilyen erre mérget vehetsz.Neki jelent annyit a barátnője ,hogy ne más nők után vágyakozzon...Az hogy nem hazudsz, nem tesz jó emberré ,ez egy minimum ami jár a társadnak.
20/25 anonim válasza:
Szerintem az simán belefér, ha megnéz egy férfi egy nőt, ha az csinos, ez ilyen ösztönös viselkedés :) de mért ne tenné? ez nem számít még megcsalásnak, ha csak nézi a nőt a szemével. Meg ne legyenek már a nők álszentek :D lemerném fogadni, hogy a nők is megnéznek a szemük sarkából egy feltűnően helyes pasit :) Érdekes az nem baj :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!