Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső hírdetéseknél mennyire tapasztaltátok, hogy a "jelöltnek" nincs önkritikája?
Magyarán nem a saját "kaliberének" megfelelően próbál meg keresgélni.
Rövid történetet is írjatok, ha lehet illetve kort és nemet is.
Én csak azt tudom, hogy barátnőm jól néz ki. Kiírta, hogy nők nem érdeklik. És napi 3 leszbi levél az megvan!
LOL
Saját tapasztalat nincs.
Ugy veszem eszre, hogy a kor elörehaladtaval azert javul a helyzet.
15 evesen tenyleg ugy volt, hogy minden miniszoknyas vizilo istennönek kepzelte magat, a tenyleg dögös csajok meg (vagy tenyleg, vagy csak bokokat vadasztak) rusnyanak titulaltak magukat.
En 27 eves vagyok es a lanyok, akikkel most ismerkedek ennel azert normalisabbak. Mar nem kerül szoba annyira a külsö. Azt az ember ugy is latja a kepen, es ha mar valaszolunk egymasnak, csak megfog valami a masikban.
Magamat nem tartom jelenleg különösen vonzonak, föleg idöhiany miatt a rendszeres edzest kellett hanyagolnom, de függetlenül ettöl ugy erzem, hogy nincs problemam azzal, hogy a lanyok többsege, akivel megismerkedek meglehetösen hamar elcsabul. Emiatt talan a jobb "kaliberhez" sorolhatnam magam. Teny, hogy irnak olykor lanyok, akik külsö alapjan nagyon nem az esetem. Ilyenkor azt szoktam neki valaszolni, hogy:
"Sajnalom, de en a duci lanyokat szeretem."
Mire ö: ":D dehat en az vagyok !"
En: "Sajnalom, a profilod szerint: atlagos a testalkatod! Nekem csak azok az igazan testes csajok jönnek be, akiknek megvan hozza a kellö önbizalmuk."
Termeszetesen ez nem tükrözi az izlesemet, de igy egyreszt lerazom anelkül, hogy tul bunko lennek, masreszt pedig lehet, hogy megvaltozik a vilagszemlelete vagy ilyesmi... de ez nem igazan erdekel.
"Én csak azt tudom, hogy barátnőm jól néz ki. Kiírta, hogy nők nem érdeklik. És napi 3 leszbi levél az megvan!"
Igen ez más esetekben is így van, hogy szinte teljes esélytelenség mellett is írnak a "kiszemeltre". Hátha több ezer levélből sikerül kifogni egyszer.
Egy előre megírt ismerkedős levél bemásolása csak pár másodperc, és végülis nem kerül semmibe. Meg ha meg sem próbálja.......
Azért lehet látni egy két furcsa párt az utcán, biztos arra számítanak, hogy nekik is összejöhet.
Szerintem egy nő tartsa szépnek magát, még ha 90kg akkor is mert valakinek pont ő az ideál. Az más kérdés hogy 1000ből 1.
Ismerek egy csajt mindig is beképzelt volt és ráadásul csúnya is. 27 évesen nem volt még egy épkézláb kapcsolata. De mégsem tud már a személyiségén változtatni. Szóval vagy megtalálja a zsák a foltját vagy azt veszi majd észre h 30 évesen egy-éjszakás kalandok találják meg, meg a punciii méretű kutyája.
hajjaj, nagyon sok ilyen volt! lányok esetében pl sok fiú arra panaszkodik, hogy akár társkeresőn, akár már a randin, mindegyik úgy érzi, ő a főnyeremény, a pasi meg szórakoztassa és érezze megtisztelve magát, hogy a csaj visszaírt vagy elment a randira.
fiúk terén is sok ilyet tapasztaltam, volt egy kocka, nyomi fejű srác, aki folyton lekezelően beszélt velem, meg jött ezzel a felsőbbrendű stílusával, holott egy nagy nulla volt. nem is beszéltem vele többet. pl kérdezgetett, hogy ez vagy az (sör vagy bor, palacsinta vagy fagyi, ilyen hülyeségek), és ha neki tetszőt válaszoltam, akkor ilyet szólt, h na egyre jobban bejössz. gondoltam, hogy te meg ki a f.szom vagy hogy megfeleljek neked?!
másik pasinak én írtam, erre visszaírta, hogy találkozhatunk, ha engem nem zavar, hogy van barátnője (merthogy őt nem zavarja). :D 22L
"ki a f.szom vagy hogy megfeleljek neked?!"
ennyi :)))
Jajj banyek, szóval kövér csak kövérrel. Remek...
Ismerek néhány párt, akikről nem mondhatnám, hogy egymás kaliberei. Ducibb lány sportos pasival, alacsony kövér srác magas és vékony csajjal, stb. És teljesen boldogok egymással, nem egymás (nem létező) vagyonával.
Akkor nekik eleve össze se szabadott volna jönni ugye?
Nem úgy működik ez, hogy saját kaliberedből kell keresni, hanem abból kell keresni, aki bejön neked, és annak kell írni, akinek te is bejönnél. Ez egy normálisan kitöltött adatlapból kiderül. Ha meg az illető nem írja le rendesen hogy ki jönne be neki, akkor magára vessen, ha a "csúnyák" is megtalálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!