Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu-anya kapcsolatok milyenek szoktak lenni? A valaszaitokat tamasszatok ala valami magyarazattal is kerlek, ha lehetseges.
Elég zavarosan van megfogalmazva,már ne is haragudj.
Azt hogy milyenek szoktak lenni a fiú-anya kapcsolatok nem tudom.Én csak a saját helyzetemről tudok,nekünk nagyon jó a kapcsolatunk.Apámmal régebben nem volt jó a kapcsolat,de most már vele is jól kijövünk,de főleg anyámmal jó a kapcsolatom.
Ez a ti esetetek szerintem kicsit fura.Ami elég feltűnő volt,hogy a srác vett egy vibrátort az anyjának.Szerintem ez már beteges,meg az sem normális,hogy az anyja intim dolgokról beszél.
A kérdésed többi része sajnos érthetetlennek bizonyult.
A lenyeg,hogy en tiszta lapokkal szepen kezdtem vele a kapcsolatot, dolgozok fentartom magam,becsuletes vagyok,megsem jo.
De eleg bizarr nekem ez a tulzott odafigyeles, a bartom reszerol az anyja fele....ugyanis egy talpraesett norol van szo, miert a fia akarja rendezni a szexualis problemait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!