Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját gyerekét minden anya szépnek, sőt a legszebbnek tartja?
Allitolag vannak anyukak, akik total belebetegednek, h nem szep a gyerekuk, mar mint szuleteskor.
Mondjuk nem tudom mit aggodnak, akkor a legtobb gyerek eleg erdekesen tud kinezni.
Szerintem nem elfogult minden szülő, az ok, amiért dicsérik csemetéik külsejét, nem más mint az önbizalmának megőrzése, lelkének épen tartása. Konkrétan gyönyörűnek meg antik szobor-szerűnek inkább nagymamám szokott nevezni, anyu csak helyeskének, aranyosnak meg manóarcúnak tart, mondjuk ilyet mások (=nem rokonok) szájából is hallottam már, szóval nem hinném, hogy kegyes hazugságnak szánta.
Nyugodjatok meg, alapjáraton elviselhetetlenül csúnya ember nem létezik, csak igénytelen. Csiszoljatok a csiszolhatón, higgyetek magatokban és máris nem fogjátok olyan kényelmetlennek találni az irhátokat.
Ezen már én is gondolkodtam :)Szerintem amúgy igen,de ennek inkább hormonális okai vannak szerintem,az anyák kb szerelmesek a gyerekeikbe és itt most a szó nemesebbik értelmében értem.Ez az ami miatt mindig vele foglalkoznak.Szerintem.
Viszont ismerek sok csúnya párt na ott viszont már jó kérdés hogy mit tetszett meg egyiknek a másikban!?
És ismerek csúnya párt,ahol már több gyerekük vannak és ők is hipercsúnyák szegények :))) tehát még cifrázzák is.
Valszeg a "szépről" azért elég tág elképzelések élhetnek az emberek fejében.
De amúgy ismertem kegyetlen ronda gyerekeket,akik egészen normálisak lettek amikor nagyobbak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!