Miért hagyja a vőlegényem, hogy így kihasználja a
testvére? Hogyan tudnám meggyőzni, hogy mondjon néha
nemet?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel 1,5 éve vagyunk együtt. Vidékiek vagyunk, de Budapesten élünk. Én kollégiumban lakok és egyetemre járok, ő dolgozik és a nővérével lakik. A nővére férjnél van, van egy gyerekük. Amióta a vőlegényem náluk lakik, ingyen-bébiszitternek tekintik. Heti 1x ő megy érte oviba és 3-4 hetente ők elmennek szórakozni míg a gyerek a vőlegényemmel. van.
Ő nagyon hálás, amiért befogadták, mert otthon nincs munkalehetőség és ingyen lakik náluk, csak a kaját fizeti, de azért túlzásnak érzem ezt. Szeret a kicsivel lenni és ezt kihasználják a szülők.
Igen, tényleg nem értem. Nekem is vannak testvéreim, eszembe nem jutna úgy gyereket vállalni hogy "majd a nővérem úgyis elmegy érte az oviba".
komolyan: ha nem lakna ott a vőlegényem, akkor a gyerek az oviban aludna???
2014. okt. 10. 14:42
23/43 anonim válasza:
Hát te hülye vagy....
2014. okt. 10. 14:46
24/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 23-as, ez korrekt, érthető érvelés volt.
2014. okt. 10. 14:47
25/43 anonim válasza:
Amúgy a párodnak mi a véleménye?Ő is úgy érzi kihaszálják?Egyébként neked miért fáj az a néhány óra?Miért nem költöztök akkor össze,ha ez neked nem felel meg?
2014. okt. 10. 14:48
26/43 anonim válasza:
Képzeld, az én öcsém havi egyszer még úgy is örömmel vigyáz a gyerekeimre, hogy nem nálunk lakik. Majd megkérdem, papucsnak érzi-e magát, mert ha igen, mostantól vele ütöm le a pókokat.
2014. okt. 10. 14:49
27/43 anonim válasza:
Amikor valakinél INGYEN lakunk, akkor az a legtermészetesebb, ha átvállalunk a feladatokból. Ha a nővér a mosogatás helyett inkább a gyerekre való vigyázásban szorul segítségre, ami ráadásul még nem is teher a párodnak (mint írtad), akkor mi sem természetesebb annál, hogy ebben segít neki. Ráadásul pár alkalomról van szó. Légyszíves magyarázd el, hogy hol ebben a baki?
2014. okt. 10. 14:52
28/43 anonim válasza:
A 23-as válaszoló tömör és találó jellemzést adott rólad. Itt mindenki egyetért vele, hidd el. Kár neked érvelni, mert vagy tényleg olyan sötét vagy, hogy nem érted vagy szórakozol.
2014. okt. 10. 14:52
29/43 anonim válasza:
Egy intelligens tanácsot kérő ennyi negatív válasz után megfontolná, hogy talán nincs igaza...
2014. okt. 10. 14:55
30/43 anonim válasza:
Beszélj csak a pároddal, mondd el neki, h mennyire nem tetszik ez neked. Azt hiszem lesz pofára esés mindkettőtök részéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!