A vőlegényem miért nem ad biztonságérzetet?
ha épp nincs munkám fenyegetőzik, hogy azonnal keressek, ne legyek léhűtő (amúgy szorgalmas, becsületes nő vagyok, nem eltartott féle típus), amikor nem tudtam kifizetni adott költségeim, azzal jött hogy szánalmasnak tartja adni nekem 5000 Ft-t kölcsön, hogy nem tudom magam eltartani, ha a társaságunkban más nő van, tőlem távolabb áll v ül, elengedi a kezem, nem fejezi ki, hogy összetartozunk, veszekedéseknél folyamatosan szakítással zsarol
ha őt kérdezem, nem lát globálisan, szerintem a szót sem érti, hogy biztonságérzet, csak a konkrét adott témáról v példáról tud csak beszélni, nem vonatkoztat el
én minden éjjel úgy fekszem le aludni, hogy hálát adok az égnek, hogy még egy napot együtt töltöttünk, mert soha nem tudom vajon a holnapot is együtt fogjuk e.
lassan hogy miért kért meg azt sem értem
Az egészben csak az érthetetlen számomra, hogy miért vagy vele?
Ha ennyire pénzéhes, akkor hogy akarsz vele élni? Ha netán lenne gyereketek, akkor addig nem eszel-iszol, mert léhütö, ingyenélö vagy?
A helyedben nem "hálat adnék az égnek, hogy még egy napot együtt töltöttünk", hanem azonnal kiadnám az útját.
mine vagy vele?
szereted ha aláznak?
elvesz és kirúgnak akkor mi lesz? vagy gyesen leszel? ebbe belegondoltál, hogy akkor neked kuss van? ilyen pasi kell neked?
zsarol szakítással?? ha-ha. ezt így a képébe és pakolnék! meg a k.anyját az ilyennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!