Miért veszekszik velem a vőlegényem? Normális hogy a fogyókúra miatt ingerültebb?
Mikor megismertem, elfogadtam hogy nem csont sovány. Az orvos azt javasolta neki, hogy fogyjon le. Könyörgött nekem, hogy segítsek neki, akárhogyan de akadályozzam meg, hogy nassoljon.
Egyedül megyek vásárolni, ő a kocsiban megvár. Nem veszek chipse, csokit. Napi 3x hagyom étkezni, sokat mozgunk.
Most hétvégén mégis vett magának chipset + péksüteményt. Elvettem tőle és megettem egyedül (kidobni nem akartam)
Most megharagudott...
Akiben kevés az akaraterő, és titkon mindig azon rágódik mikor egyen igyon a kedvenc termékéből, annak nehéz..
13 évesen ittam először sört, ezután nem volt aki parancsoljon nekem, titokban mindig ittam, amikor egyszer nagyon berúgtam rosszul voltam, azt mondtam többet nem iszok, egy 2hónapig helytálltam, de már ideges voltam és feszült, rájöttem nem megoldás ha megvonom magamtól, csak azért mert egyszer sikerült betegre inni magamat.
21F
Egy diétázó embernek jutalom? :D Ez ugye csak vicc? Amíg nem tudja hol a határ, addig ne egyen.
Ő akar fogyni, én csak segíteni szeretnék..
Ha meg bírja állni, hogy csoki éhségnél elég legyen 1 sportszelet, és ne egy egész tábla csokit akarjon, akkor majd ehet csokit.
Chipsnél ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!