Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egyre türelmetlenebb, ingerültebb, kibírhatatlanabb velünk a férjem?
Már 2-szer komolyan válni akartam a viselkedése miatt, ő azt mondta ekkor, hogy megpróbál megváltozni. Mikor figyelmeztetem erre a kijelentésére -agresszív, bántó viselkedésekor-, azt mondja, váljak csak, mert úgyis azt akarom.
Olyanokat csinál, hogy mások elött beszól, lejárat, panaszkodik. A gyereket többször megüti, pedig elég lenne csak csúnyán ránéznie, mert úgyis tart tőle. Mindent csak úgy hajlandó megcsinálni, hogy kap érte valamit (szexet), a fű az udvaron olyan magas, mint a gyerek, nem zavarja, sok más dolog sem.+ Rám akarja erőszakolni az akaratát. És ha nem sikerül, nem győz szidalmazni.
De állítólag imád minket... :/
Mi a kérdés?
Minek vagy vele? Én se értem
"Mért van az, hogy egyre türelmetlenebb, ingerültebb, kibírhatatlanabb velünk a férjem?"
Mert te hagyod. Légy erélyesebb! Ha mások előtt lejárat, hát állítsd le, mondjuk azzal, hogy elmeséled, milyen gyakran megüti ok nélkül a gyerekeket, rögtön elkussol majd! Megjegyzem én a harmadik olyan alkalomnál, mikor "csak úgy" odasóz a gyereknek, nevelési tanácsadásra mentem volna, illetve felhívtam volna apámat és apósomat, hogy akkor ugyan magyarázzák már el a kis uracskámnak, hogyan NEM viselkedik egy férfi a gyerekeivel. És ha már úgyis dugnod KELL azért, hogy csináljon valamit otthon, hát csináltasd meg mással.... hidd el, ugyanannyi "jutalomért" lelkesen megcsinálja majd bárki.
kemény, rosszfiú???
senki nem akarja elhinni, hogy ilyen, amilyen, mert nem iszik, nem cigizik, nem jár el itthonról (sajnos, mert inkább minket csesztet) amolyan "rendes gyerek". A munkahelyén azt hiszik, milyen családszerető, mert sokat emlegeti, hogy így meg úgy szereti a családját, milyen ügyes, szép a gyerek, ezt meg ezt venne, ha lenne pénze, közben meg itthon...
Nem tudom a harmincvalahány százalékoska mennyire komoly élettapasztalattal rendelkezik...
gondolom párkapcsolata sem volt pár évnél hosszabb, és nem 10-15 éves, hogy sejtse, miről is van szó...
ja, hát, az ilyenek tudják a legjobban mindig!
Szia. Én megértelek, kb ugyanilyen helyzetben voltam, csak legalább nem kért sexet azért hogy megcsinálja a dolgait.
Sajnálom, de más esély nincs, mint a válás!
Én is adtam neki esélyt kétszer is, de kis idő után folytatta. Így költöztem. Ilyen hülyék miatt, akik nem tudják tisztelni a családot, ott hagyhatsz mindent, amiért eddig dolgoztál, és építheted fel újra az életed.
Szar ügy, de ez van. Már több mint egy hónapja anyuéknál lakunk, de a mai napig jön puncsolni, hogy ha visszamennék, már biztos másképp lenne minden, de nem tudok neki hinni. És én hülye meg még sajnálom is, milyen rossz lehet neki egyedül. Igen nálunk is itt jön az, hogy még mindig, alattomosan, de csak a maga akaratát hajtja. Nem megyek vissza csak azért mert ő szenved. És igen minket is imád.... És megszakad a szíve, hogy elvettem tőle a gyereket. De érdekes, ha mondta, hogy menjünk el fagyizni 3-asban, és nemet mondtam, akkor a gyereket sem vitte el, vagy ha átjött hozzánk, nem a gyerekhez jött, hanem hogy engem próbáljon puhítani. Vagy ha hétvége van, már meg sem kérdezi a gyereket, nem akar-e ott aludni, arra hivatkozva, hogy nem akarja ráerőltetni. Attól még lehetne kérdezni, csak el kell fogadni felnőttek módjára a választ.
Szóval utána sem lesz leányálom, de ha kitartasz, lehet boldogabb életed neked is, és a gyereknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!