Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egyre türelmetlenebb, ingerültebb, kibírhatatlanabb velünk a férjem?
Már 2-szer komolyan válni akartam a viselkedése miatt, ő azt mondta ekkor, hogy megpróbál megváltozni. Mikor figyelmeztetem erre a kijelentésére -agresszív, bántó viselkedésekor-, azt mondja, váljak csak, mert úgyis azt akarom.
Olyanokat csinál, hogy mások elött beszól, lejárat, panaszkodik. A gyereket többször megüti, pedig elég lenne csak csúnyán ránéznie, mert úgyis tart tőle. Mindent csak úgy hajlandó megcsinálni, hogy kap érte valamit (szexet), a fű az udvaron olyan magas, mint a gyerek, nem zavarja, sok más dolog sem.+ Rám akarja erőszakolni az akaratát. És ha nem sikerül, nem győz szidalmazni.
De állítólag imád minket... :/
14.28
Milyen igaz! A hiba nem csak a férfiak készülékében van.
De komolyan itt a többség szerint csak a válás a megoldás? És utána mi lesz? Ja persze költözzön anyuékhoz vissza. Mert az olyan nagyon jó. (Már persze, ha vannak még anyuék és örömmel látják a kisszobában az elvált anyukát, gyerekkel).
Felnőtt nő. Felelősséggel egy gyerekkel és egy férjjel. Nem az az első jó gondolat, hogy hátra kell hagyni mindent és hazaszűkölni anyucihoz. Hanem megküzdeni a házasságért, a férjért, hogy újra EMBER legyen belőle (aki egyszer nyilván volt, hiszen hozzáment és gyereket szült neki).
A gyereknek rossz egy agresszív apa. De még rosszabb, ha nincs apa.
De rendben van. Hallgass a többiekre! Válaszd a válást! Aztán utána megtudod, hogy nem az a legrosszabb, ha néha nem a te akaratod érvényesül és kap a gyerek egy-egy pofont. Sokkal rosszabb, ha kikapcsolják a villanyt, ha egyedül fizikailag belerokkansz a munkába, ha soha senki nincs melletted-veled, amikor beteg vagy, szomorú vagy...
Utolsó, miért gondolod, hogy csak egy periódus? Az én férjem is 10 éven ezt csinálta, bármit próbáltam, nem változott. Aztán mikor látta, tényleg menni akarok, komoly a dolog, akkor mégis, de kb 1,5 hónapra! És akkor sem tartotta be amiket ígért. Most meg csodálkozik, hogy beadtam a válópert. Nem ilyenkor kell hízelegni, és mindent megtenni, addig kellett volna, amíg volt rá lehetősége. De ők nem változnak. szeretik, ha tőlük függünk.
Mindenki maga dönti el, mit hajlandó elnézni egy kapcsolatban, mik a határok. Ha egy anya úgy érzi nem jó a gyereknek, az úgy is van!
#22 - nem társfüggőségből nem kell a másik mellett maradni.
Ez a fickó hol van mellette (nem fizikailag!), ha baja van? Sehol.
A gyereknek meg NEM JÓ egy bántalmazó apa. Legalábbis én anyaként nem szeretném, hogy ilyen mintát lásson maga előtt és netán ő is ilyen kapcsolatban éljen felnőttként.
ilyen férfiak mellé erős nőkre van szükség, akik mellett nem tudnak ilyen férfiak lenni.
nem csak válással kell tudni megálljt parancsolni...
#25-nek, 23 vagyok, én is próbáltam, hidd el, igenis odacsaptam az asztalra, és ha kiabált velem, vissza kiabáltam, nem engedtem a 21-ből, de nem segített semmit.Persze ebből azt hozta ki, hogy én ha otthon vagyok mindig kiabálok velük. Így még én lettem a rossz.
Én is így voltam vele, ilyen példát ne lásson a gyerek! A férjem is azért lett ilyen, mert az ő apja ugyanezt csinálta anyósommal, csak őt sikerült megtörni, mert akkoriban nem mehetett haza az, aki férjhez ment, kénytelen volt tűrni. De ma már nem vagyunk kötelesek!
Igen, észrevettem, ezt a problémát sokan nem fogadják el, csak a megcsalást, vagy piálást válóoknak. Pedig ez sem élet, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!