Türelmetlenebb anyukák! A többiedik gyerkőc türelmesebbé vagy még inkább türelmetlenebbé tett?
A többfelé figyelés (időben, érzelmileg, agyilag, fizikailag) megedzett és jobban kezeled mint kevesebb gyerkőccel, vagy még inkább frusztrál, hogy nincs mindenre annyi időd, energiád amennyit szeretnél?
Gyermekek száma, neme, kora?
Nekem a második után volt a legtürelmetlenebb korszakom, könnyen bepánikoltam , kiabáltam, idegeskedtem (14 hónap volt csak közöttük, meg anyagilag is az volt a mélypont. A harmadik a középső 4 éves korában született, ott igazából az első pár hónap kivételével már szinte magától ment a szekér. Az zakkantott még meg, amikor mellőle vissza mentem dolgozni. Szóval két nagy hullámvölgyem volt a második születése és 2éves kora között, meg a harmadik első ovis évében.
Azóta már kamaszok, és megtanították,hogy a türelmetleségnek semmi értelme , meg az amúgy is az ő kiváltságuk:P
Ja, 3F : 14, 18,19,
Sok sikert, mi is azt hittük ezt nem lehet túlélni, de most meg már ÚÚÚÚgy hiányoznak.
Kedves kérdező!
Nálunk is ugyanekkora a korkülönbség, de lányok mindketten.
Már 3 és 5 évesek múltak, rengeteget civakodnak, mindkettőnek ugyanaz a játék kell, nagy ritkán van a nap folyamán, hogy egyszer-egyszer egy hullámhosszra jutnak.
Kitartás, türelem!
a két nagy között nekem is 20 hó van. most várom a 3-at,a kicsi is már 3 éves,előbb nem vállaltam volna be. vagyis előbb akartam alapból,de amikor a kicsi 2 lett kibújt belőle kisördög,jött a dackorszak,állandóan szapulja a bátyját, kész rémálom. mindketten ovisok így napközben nyugi van.
én azt mondom-most már-h minimum annyi korkülönbség legyen h a kicsi is legyen ovis.
Inkább türelmetlenné és állandó aggódásba vagyok.
Nem egyszerű 4 gyerekkel.
14,12,9,2 éves gyerkőcök anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!