Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egyre türelmetlenebb, ingerültebb, kibírhatatlanabb velünk a férjem?
Már 2-szer komolyan válni akartam a viselkedése miatt, ő azt mondta ekkor, hogy megpróbál megváltozni. Mikor figyelmeztetem erre a kijelentésére -agresszív, bántó viselkedésekor-, azt mondja, váljak csak, mert úgyis azt akarom.
Olyanokat csinál, hogy mások elött beszól, lejárat, panaszkodik. A gyereket többször megüti, pedig elég lenne csak csúnyán ránéznie, mert úgyis tart tőle. Mindent csak úgy hajlandó megcsinálni, hogy kap érte valamit (szexet), a fű az udvaron olyan magas, mint a gyerek, nem zavarja, sok más dolog sem.+ Rám akarja erőszakolni az akaratát. És ha nem sikerül, nem győz szidalmazni.
De állítólag imád minket... :/
Szerintem is válás! :(
de először szépen csomagold össze a gyerkőcöt is és ha van lehetőséged, menj a szüleidhez!
Olyan nagyon könnyen tanácsolja itt mindenki a válást. De valóban ez lenne a megoldás, ha nem tökéletes minden?
Lehet, hogy depressziós és sok baja van az életével. Lehet, hogy csak segíteni kellene neki. Lehet, hogy a lustasága, az ingerültsége "mások" miatt alakult ki.
Mindenkinek van/volt/lesz rossz periódus az életében. Ilyenkor nem az az egyetlen megoldás, hogy eldobjuk, mint egy koszos rongyot...
Szerintem valamit változtassatok az életeteken. Próbálj rájönni, mi a baj forrása. Cseréljetek házat, találjatok más munkát neki etc...
Ha a gyereket megüti és a gyerek fél tőle, akkor egyértelmű a válasz.
Amikor nincs otthon, pakold össze a legszükségesebb dolgokat, és a gyerekkel együtt /ha van rá lehetőséged/ költözz el a szüleidhez.
Gondolj arra, hogy az a gyerek egyszer felnő és azt fogja neked mondani, hogy őneki nem volt boldog gyermekkora.
Neki rettegni kellett az apjától.
Mikor beszélgetek a fiammal, néha csak úgy elszólja magát, ő nem mehetett más gyerekekkel játszani, nem maradhatott bent az iskolában különböző szakkörökön.
Ilyenkor úgy fáj a szívem, hogy későn tettem meg azt a lépést, hogy elhagytam a férjemet.
Pedig nálunk nem is bántotta a gyereket.
Nem kell mindjárt elválni. Külön költözöl tőle és szüleid segítségével megpróbáljátok megoldani a helyzetet.
Ha a gyerek nem bízik benne, akkor ne menj vissza hozzá!
"A munkahelyén azt hiszik, milyen családszerető, mert sokat emlegeti, hogy így meg úgy szereti a családját, milyen ügyes, szép a gyerek, ezt meg ezt venne, ha lenne pénze, közben meg itthon..."
hidd el, a legtöbb férfi ilyen. nálunk is, a bnőméknél is.
vagy válás, de hogy nevelni nem lehet, az biztos, tehát vagy tűrsz és próbálsz kialakítani magadnak egy olyan életteret, ami ezt elviselhetővé teszi, vagy válsz :(
"váljak csak, mert úgyis azt akarom."
Szerintem ő akar (szeretője van? újdonságra vágyik?), csak rád akarja hárítani a felelősséget, mert a külvilág szemében nem akar ő lenni a rosszfiú.
"Imád benneteket", de téged nyilvánosan megaláz (megjegyzem, feleségbántalmazók ezzel indítanak sok esetben...), a gyereket meg veri???
Én mindig gyanakodva nézem a családcentrikusságot bőszen hangoztató, ezzel dicsekvő férfiakat. Aki valóban családcentrikus, annak nem elsősorban a szája jár, hanem úgy viselkedik.
"Mindent csak úgy hajlandó megcsinálni, hogy kap érte valamit (szexet)"
Én a helyedben nem csinálnék prostituáltat magamból, de ha már így áll a helyzet, én is feltételekhez kötném mondjuk a vacsorát vagy a tiszta ruhát. Ha nem nyírja le a füvet, nem kap vacsorát, kíváncsi lennék, arra milyen képet vágna.
a férfiak gyakorta átmennek szemétbe.
miért? mert a nő tőlük függ, megtehetik.
ez egy szimpla alapösztön a gyengébbek elnyomása sajnos. ez ellen valahol küzd is, mert így nem boldog ő sem, tehát valójában nem ezt akarja. de egyedül képtelen ellene tenni. ami még ráadásba lelkiismeretfurd-t is okoz, ami megint csak haragot vált ki a nő felé - mert így őt hibáztatja a saját viselkedéséért is. a nőnek kell a sarkára állni, hogy segítsen abban, hogy a férfi ne ezt érezze. kiállni önmagáért, hangot adni, leteremteni a férfit. a férfinek erre van szüksége, de be nem vallaná. lehet nem is tudja. egy magabiztos, határozott NŐre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!