Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszekszik velem a...

Miért veszekszik velem a vőlegényem? Normális hogy a fogyókúra miatt ingerültebb?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem, elfogadtam hogy nem csont sovány. Az orvos azt javasolta neki, hogy fogyjon le. Könyörgött nekem, hogy segítsek neki, akárhogyan de akadályozzam meg, hogy nassoljon.

Egyedül megyek vásárolni, ő a kocsiban megvár. Nem veszek chipse, csokit. Napi 3x hagyom étkezni, sokat mozgunk.

Most hétvégén mégis vett magának chipset + péksüteményt. Elvettem tőle és megettem egyedül (kidobni nem akartam)

Most megharagudott...

2014. ápr. 13. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kell az önjutalmazás, nem tudom, hogy mi ebben a furcsa. Tudod, a gyerekeknél is a pozitív motiváció működik, a negatív nem. Másképp hangzik, ha azt mondod, "ha elpakolsz, kapsz egy meglepetést", mint "ha nem pakolsz el, nem kapsz vacsorát". Amit te csinálsz vele, nem segítség, hanem elvárás, hogy jól mutasson az esküvőn, itt elfogadásról szó sincs.
2014. ápr. 13. 21:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 13. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Kért szakértő segítséget a baratod a fogyáshoz vagy csak a sajat feje után megy?

Par éve foglalkozom testépítéssel,jól értek a zsírvesztéshez és szomorúan tapasztalom hogy a legtöbb fogyni akaró úgy vag bele a dologba hogy fogalma sincs a témaról,a teste működéséről,a legjobb ötleteit pedig női hetilapokból szedi.

Nehéz átállítani a szervezetet egy évekig megszokott csokis-zsíros étkezés után egy diétásra de egy fogyókúrának nem szabadna szenvedésnek lennie.A fogyás előtt fokozatosan csökkenteni kell a rossz kajat par hétig,hogy szokja gondolom ez kimaradt és egyből fejest ugrott a diétába.A szervezet így nem kapja meg a megszokott anyagokat,ezért nyűgös a barátod.

Akik olyat írnak hogy "ha betartja a diétát akkor ehet ilyet" azok nem gondolkoznak?! A diéta azt jelenti hogy NEM eszik ilyet..jha igen akkor az már nem diéta.

Csak a saját nehézségeit fokozza ezzel,mert félreevésekkel megtöbbszöröződhet a fogyási idő.Kérdezd meg tőle hogy akarja-e ezt hónapokig csinálni..

Javaslom egy szakértő felkeresését mert a rossz fogyási módszer izomvesztést és rosszkedvet okoz.

2014. ápr. 14. 09:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza! Mellesleg nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani. Ebből csak jojó effektus lesz. Ha elveszed tőle a nassolni valót ne edd meg előtte!
2014. ápr. 14. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!