A vőlegényem miért nem ad biztonságérzetet?
ha épp nincs munkám fenyegetőzik, hogy azonnal keressek, ne legyek léhűtő (amúgy szorgalmas, becsületes nő vagyok, nem eltartott féle típus), amikor nem tudtam kifizetni adott költségeim, azzal jött hogy szánalmasnak tartja adni nekem 5000 Ft-t kölcsön, hogy nem tudom magam eltartani, ha a társaságunkban más nő van, tőlem távolabb áll v ül, elengedi a kezem, nem fejezi ki, hogy összetartozunk, veszekedéseknél folyamatosan szakítással zsarol
ha őt kérdezem, nem lát globálisan, szerintem a szót sem érti, hogy biztonságérzet, csak a konkrét adott témáról v példáról tud csak beszélni, nem vonatkoztat el
én minden éjjel úgy fekszem le aludni, hogy hálát adok az égnek, hogy még egy napot együtt töltöttünk, mert soha nem tudom vajon a holnapot is együtt fogjuk e.
lassan hogy miért kért meg azt sem értem
Ha kicsit szüneteltetnéd a kapcsolatot, akkor egyből észbe kapna, mit veszítene, ha visszafogadnád, kezdődne elölről megint.
Valamiért vannak ilyen típusú emberek, okát nem tudom, mitől válnak ilyenné, talán kissé túlértékeli önmagát, a sok csalódás után, és most rajtad kamatoztatja ezt.
Talán.
Vőlegényként mondom: ha a vőlegényed kölcsön ad neked pénzt ahelyett, hogy csak úgy odaadná, mert szükséged van rá, az nagyon komoly baj.
Ne menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!