Megtudtam a nővétemről valamit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy 15 évesen a barátjával közelebb kerültek egymáshoz mostanában...undorodom tőle,majdnem teherbe esett és anyám erről szart se tud...legszívesebben elmondanám mindenkinek hogy rossz legyen neki de azért mégis a nővérem..a barátját pont mostanában kezdtem megkedvelni de mikor megtudtam egyből hátráltam...ők sem tudják hogy tudok mindenről..Kérem az értelmes válaszokat.. tanácsok?2014. szept. 7. 20:16
11/22 anonim válasza:
"undorodom tőle", rossz legyen neki"
Elmúltál már 10 éves?
Ezt a beírásodat tedd el és kb 5-6 év múlva olvasd el újra.
12/22 anonim válasza:
Ne leskelődj a nővéred szobájába!!
13/22 anonim válasza:
Amikor 10 voltam, a nővérem 16, és egy elölhagyott levelezésből tudtam meg, hogy lefeküdt a nála 11 évvel idősebb barátjával. Borzasztóan visszataszító pasas volt, és undorodtam a gondolatától is annak, hogy az én szép nővéremhez hozzáérjen. Szóval át tudom érezni a problémád, de azért azzal neked is tisztában kell lenned, hogy amit tesz a nővéred, azt azért teszi, mert neki is jólesik. Ha nem így lenne, akkor nem tenné.
14/22 anonim válasza:
Mit nem értetek? Én egyszer félig estem teherbe, egyszer meg olyan kb. 60%-osan :)
15/22 anonim válasza:
Hogyan lehet majdnem teherbe esni, tényleg? Amúgy semmit ne tegyél.
16/22 anonim válasza:
hát egy tesó pont nem ezt kellene, hogy gondolja alapvetően.
tenni meg főleg nem, mert ő is sokat fog ám neked falazni pár év múlva.
te egyszerűen nagyon féltékeny vagy most, de majd elmúlik.
17/22 anonim válasza:
De egy kis kígyó lehetsz. Képzeld magad a nővéred helyébe, ha rólad tudna meg ilyen titkot vajon ő is mindenáron keresztbe akarna tenni neked?
18/22 anonim válasza:
Micsoda kis szarrágó vagy... Szegény nővéred.
Amúgy körülbelül semmi közöd hozzá, hogy kivel és mit csinál.
Az meg, hogy hogy lehet majdnem teherbe esni engem is nagyon érdekelne, írd már le légyszi, megöl minket a kíváncsiság.
19/22 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen irigy a testvérére? Majd pár év múlva megérted őt. Amúgy semmi közöd ehhez az egészhez!
20/22 anonim válasza:
Szexelni a világ legtermészetesebb dolga. Emiatt nem kell a tesódtól undorodni. Az más dolog, hogy kicsit tán korai neki.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!