Mit csináljak a bátyámmal?
Máskor kedves, bújós, de ma előbújt belőle az állat. Egy kicsiség miatt teljesen kifordult magából, ordítozott velem, aztán nem bírtam tovább és én is rákezdtem. Tudtam, hogy milyen máskor is volt ilyen, de most durvább volt. Nem tetszett neki, hogy megvédem magam, így megütött. Aztán gyorsan elmentem otthonról, nem akartam, hogy tovább bántson. Mikor hazajöttem már otthon voltak a szüleim, szóltam nekik, hogy mit csinált, és mintha nem történt volna semmi. Apu rászólt egy kicsit és semmi, ő meg csak nevetett rajtam. Már felnőtt ,,férfi", 22 éves, de soha nem volt iskolában sem erőszakos, most sem az sehol csak velem. És nem hiszik el a szüleim, hogy milyen, nem hiszi el senki, mert kívülről sem tűnik erőszakosnak.
Légyszíves adjatok valami tanácsot, hogy mit csináljak, nagyon félek tőle, már a szemem is kisírtam.
15/l
Amikor én 14 voltam, a kisebbik bátyám meg 17, egyszer nagyon összekaptunk és ő is megütött engem. Én azonban mindig is agresszív voltam, így elég durva verekedés lett belőle. A szüleim, a nővérem és a másik bátyám is csak együtt tudtak szétszedni minket. Két teljes hónapig nem beszéltünk egymással.
Ha én lettem volna a helyedben, tuti tökön rúgom. De, ha te nem vagy "verekedős", akkor tényleg jobb, ha ilyen esetekben megadod magad a veszekedés helyett.
En is meg szoktam neha ütni a húgomat, mondjuk nem erősen, nyilvan nem bántanám őt sosem. Meg nekünk a kapcsolatunk is "jó" mert ikrek vagyunk, bár ikrekhez kepest eleg rossz :D
Húgom is mindig belepofazik mindenbe, soha nem érti meg, hogy tartsa magát távol az en dolgaimtol.
Ok nélkül en csak akkor verekedtem tesómmal, amikor rájöttem, hogy meleg vagyok, akkor mindenre es mindenkire nagyon haragudtam.
Mindenkinek van rossz napja, na bumm tesodnak is volt
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!