Mit kezdjek a batyammal? Elegem van legszivesebben betapasztanam a szajat. Valaki segitene?
Racionálisan:
1. "Kedves bátyó, te 14 évesen már csajoztál. Mivel egyenjogúak a nők a férfiakkal, én is megtehetem."
2. "A nők előbb érnek, mint a férfiak, jobb lenne, ha még nem csajoznál, míg meg nem érsz"
Más módszer:
1. "Hagyd abba ezt, mert nekem rosszul esik, ha folytatod meg fog romlani a kapcsolatunk."
1. "Kedves bátyó, te 14 évesen már csajoztál. Mivel egyenjogúak a nők a férfiakkal, én is megtehetem."
2. "A nők előbb érnek, mint a férfiak, jobb lenne, ha még nem csajoznál, míg meg nem érsz"
Jájj a Kamu Kedd már vasárnap elkezdődött.
Valószínű, hogy ha ennyire nem érdeklik a szüleidet ez az ügy, a bátyád félt, és gondoskodni akar rólad, én lehet,hogy elbeszélgetnék vele,hogy attól még,hogy nem vagy 18 ugyanúgy lehet neked is barátod, hiszen neki is volt.
Nekem is van bátyám, de őt nem zavarja a kapcsolatom, hiszen én se szóltam sose az övébe, ne törődj vele, de ne csak a barátodra legyen időd, hanem másra is, és akkor minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!