Mit csináljak a bátyámmal? (drog)
Sziasztok.
Sokan mondták régen a bátyámra, hogy drogos. Nem hittem el. Viszont mostanában van olyan, hogy egy nap alatt elkölt 5-10 ezer forintot, este hazaér, és tiszta vörös a szeme, mindentől megijed. Mikor becsukja az ajtót közelhajol hozzá, és alaposan megnézi, hogy becsukta-e.
Lehetséges, hogy tényleg drogozik?
Hát a drog az többféle lehet. Van jó, meg van rossz. Meg ma már más, mint 10 évvel ezelőtt. Én is "drogoztam" egy időben, amit én nem neveznék annak. Havonta egyszer elmentem egy buliba, ott dobtam egy bogyót, hogy kibírjam táncolással a buli végéig, ne kelljen a buli közbe hazajönnöm, mert fáradt vagyok. Meg persze külön kategóriába sorolandó a speed, ecstasy (nem hiszem, hogy ma már vannak ilyenek), LSD, fű, meg a nagyon gagyi most menő gina, meg a többi káros sz.ar.
A bátyád szerintem vagy bélyegezik (LSD), vagy füvezik. Vagy ami a legrosszabb, herkázik (heroin). Az kemény drog, aki pl. ecstasy-t használ, az utálja a heroinosokat. Meg teljesen más emberek. Szóval azt kéne kiderítened, hogy ha igen, akkor mit használ, és meg lehetne mondani, hogy káros-e vagy sem. Persze az összes káros ha nagyon sűrűn szedi, meg hogy ekkora összegeket költ rá. Mondd neki, hogy menjen buliba havi csak 1x, és havi 1x használja. Akkor rá fog jönni, hogy jó úgy is.
Az lemaradt, hogy aminap láttam, hogy az ágyán van valami "fű" féle.
Mit lehetne vele kezdeni?
Ja hát ha fű, az semmiség. Az nem drog. Lassan legalizálják itthon is. Anyám is elszív nagyon néha 1-1 füves cigit..:)
De hogy fél, az nem igazán a marihuána tünetei... ott inkább nevet, vagy ha fél, akkor is csak 1 ideig. Eszik sokat? Ha igen, akkor lehet, hogy fű, ha meg nem, akkor meg szerintem bélyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!