Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is undorító, amit...

Szerintetek is undorító, amit nővérem csinál, vagy csak én vagyok túl tisztaságmániás?

Figyelt kérdés

Nővéremnek szokása használni az én cuccaimat. Van, hogy felveszi az én pólóimat, vagy az én cipőmbe megy le a boltba (utána természetesen ki se mossa és ott bűzölög a lábszagától, mert nagyon durván izzad a lába), és egy ideje rászokott arra is, hogy az én fésűmmel fésülködik -.- Ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy az én szájvizemet is használja és miután használja, még csak sima vízzel se öblíti le a kupakot -.- Szerintem ez annyira undorító, még ha a ruhás dolog annyira nem is, de az milyen már, hogy megfésüli a haját az én fésűmmel, rákerül az ő korpája meg az ő fejzsírja meg a mit tudom én milye, én meg nyugodt szívvel fésülködök a fésűmmel és nem is sejtem, hogy az ő korpáját fésülöm szét épp a hajamon...Persze amint szóvá mertem tenni, engem szidtak le a szüleink is, hogy mit nyávogok ilyen kis hülyeségeken, de szerintem ez rohadtul igénytelen dolog...

Szóval én vagyok az egyetlen, aki szerint ez undorító?

2014. aug. 12. 21:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
64%
és képzeld,még egy levegőt is szívtok
2014. aug. 15. 01:00
 32/32 anonim ***** válasza:
73%
Kulcsra zárt fürdőszoba? Széf? Jesszus, te milyen családból származol? Normális családban megbeszélik a családtagok, ha zavarja őket valami. Aztán tartják magukat a megbeszéltekhez. Nálunk soha nem kellett elzárni semmit, senki elől, mert tiszteletben tartottuk egymás dolgait és kérését. Úristen, mik vannak!
2014. aug. 15. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!