Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is undorító, amit...

Szerintetek is undorító, amit nővérem csinál, vagy csak én vagyok túl tisztaságmániás?

Figyelt kérdés

Nővéremnek szokása használni az én cuccaimat. Van, hogy felveszi az én pólóimat, vagy az én cipőmbe megy le a boltba (utána természetesen ki se mossa és ott bűzölög a lábszagától, mert nagyon durván izzad a lába), és egy ideje rászokott arra is, hogy az én fésűmmel fésülködik -.- Ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy az én szájvizemet is használja és miután használja, még csak sima vízzel se öblíti le a kupakot -.- Szerintem ez annyira undorító, még ha a ruhás dolog annyira nem is, de az milyen már, hogy megfésüli a haját az én fésűmmel, rákerül az ő korpája meg az ő fejzsírja meg a mit tudom én milye, én meg nyugodt szívvel fésülködök a fésűmmel és nem is sejtem, hogy az ő korpáját fésülöm szét épp a hajamon...Persze amint szóvá mertem tenni, engem szidtak le a szüleink is, hogy mit nyávogok ilyen kis hülyeségeken, de szerintem ez rohadtul igénytelen dolog...

Szóval én vagyok az egyetlen, aki szerint ez undorító?

2014. aug. 12. 21:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem alap, hogy fésűn, törölközőn, fogkefén, cipőn nem osztozunk. Nem vagyok olyan alkat, aki kihipózza a domestost, de ebből nem engedtem soha.
2014. aug. 12. 22:54
 22/32 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem vegyél kicsit vissza magadból.

Én is fölveszem néha tesóm cuccait, ő is az enyémeket, semmi tragikus nincs ebben. Nem tudom nálatok hogy van, de én pl kiszedem a hajam a fesűből miután használom. Nem tetves a nővéred, hogy így irtózz tőle. A szájvizes dolgot végképp nem értem, a kupakba köp bele vagy miért kéne kimosni?

2014. aug. 13. 01:21
 23/32 anonim ***** válasza:
55%

es a borotvaval mi a helyzet?:)

(az exlakotarsam egyszercsak szolt, hogy vehetnek uj borotvat mar, mert nem olyan eles. azt hittem belefojtom egy kanal vizbe)

2014. aug. 13. 02:53
 24/32 anonim ***** válasza:
68%

Én is undorító családban nőttem fel ezek szerint. Közös fésű, fogkrém, tusfürdő és egyebek. A WC használat is közös, sőt herpeszem is szokott lenni(számon, orromban) Az öcsémmel még a szobánk is közös volt. Durva, mi?

Soha nem jutott eszembe, hogy undorodjam a tesómtól. Én beleugrottam anno a apapucsába, kölcsönvettem a pulcsiját... És csodák csodája, senkinek semmi baja nem volt... Nem lehet közöttetek túl szoros a testvéri kötelék. Szerintem kezeltesd magad.

2014. aug. 13. 06:20
 25/32 anonim ***** válasza:
83%

Én is tisztaságmániás vagyok, de ez még szerintem is beteges. Ő a nővéred nem egy vadidegen.

Ha férjed lesz akkor az ő száját is fertőtleníted mielőtt megcsókolod?

2014. aug. 13. 10:03
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Nekem most már saját hajkefém van, amit senki nem használ rajtam kivül, de régen nálunk is egy fésű volt a tükörnél és mindenki azt használta. Még apukám is. :) Szerintem mond meg a testvérednek, hogy legyen szíves ne használja, mert téged zavar. vagy ha legközelebb lesz neki vmije vegyél neki egyet. A ruhás dolgot nem érzem át, mivel nekem fiútesóm van, de ha kifutottam vmiért sokszor bújtam bele a papucsába, pulcsijába. A párommal meg egy szájvízet használunk. Végülis sztem nincs olyan amit ne lehetne szépen megbeszélni, de csak finoman. :) lehet neki ez fel se tűnik.
2014. aug. 13. 10:52
 27/32 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem igazad van. Én lemosom a fésűt ha más használta az enyémet, másét meg nem használnám. A szájvizes szintén zavarna, de érdekes h pl. simán iszok tesóm poharából.

Fiútesóm van, így a ruhakölcsönkérés kimaradt nálunk, de szennyesen ne adja vissza senki ha vmit kölcsönkért. Cipőt meg csak zoknival vegye fel, ha már mindenképp az enyémet akarja.

2014. aug. 13. 14:22
 28/32 anonim ***** válasza:
65%

Nem tartom nagyon undorítónak, de mindenképp bunkóság, hogyha már többször megkérted és mégis csinálja. Mindenkinek vannak olyan dolgai amikre finnyás, ezek másnak lehet hogy természetes dolgok, tiszteletben kell tartani.

Nincs külön fürdőszobátok? Mert én az enyémet kulcsra zárom, aztán kész, bár nem hiszem hogy sűrűn be akarna jönni a tesóm. Viszont minden cuccot ott tartok amin nem közösködöm, mert a szobámat nem lehet bezárni.

Ha nincs külön fürdőtök vegyél egy széfet.

18l

2014. aug. 14. 09:08
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nekem is undorító családom van... Simán felveszem bármelyik családtagom papucsát, kicsikoromban egy fésűnk volt, mostmár mondjuk több van, mert apukám gyakran utazik. Szájvizet is egyet használunk. Ha tesóm narancslevet iszik, megkérdezem, hogy kaphatok-e egy kortyot, és ad. Egy család vagytok. Nem azt mondom, hogy a nővéreddel nem kell errőlbeszélgetni. Végül is, ha téged ez zavar nyugodtan mondd meg neki. Nem hinném, hogy széfet kellene venni, nem pénzről van szó, hanem szájvízről, fésűről.
2014. aug. 14. 13:09
 30/32 anonim ***** válasza:
35%

Lehet lepontozni de nálunk ez nem így működik. A fogkefe, törölköző, sminkcuccok, fésű mindenkinek a személyes tárgya, nem használjuk egymásét. Cipőt, fehérneműt megint nem.

Nekem bátyám van, ha belegondolok, egyedül a hajszárítót használjuk közösen meg van neki néhány régi inge amit néha felveszek otthonra de nyilván használat után nem dobálom szét hanem a cucc az én szennyesembe kerül. A szájvíz az ki van téve a polcra és mindenki önt belőle magának a fogmosó poharába.

2014. aug. 14. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!