Testvérem nem segít a külföldre való kijutásban. Igaza
van szerintetek vagy nem?
Figyelt kérdés
Ebben főleg a párja lehet a ludas, mert testvérem megígérte, ha ki szeretnék menni külföldre dolgozni (ahol ők is dolgoznak), akkor segít mindenben. Megtudta ezt az ígéretet a tesóm párja és felbujtotta ellenem, hogy a saját erőmből kellene kijutnom, ahogy ők is kijutottak és megszerveztek maguknak mindent.
Én úgy érzem az elmondottakból, hogy a barátnője a magánéletüket féltik tőlem, hogy én akarnék rajtuk élősködni, illetve kihasználni. Mit gondoltok?
Ha azt, hogy elmagyarazzak mit hol es hogyan kell intezni, segitenek adminisztracioban, eligazodasban, az oke.
Ha azt erted alatta, hogy majd eltartanak amig munkat keresel, vagy laksz a nyakukon kitudjameddig, az nem oke.
2014. júl. 17. 09:05
2/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem eltartásról és együtt lakásról van szó.
2014. júl. 17. 09:08
3/20 anonim válasza:
Akkor hogy erted a segitseget? Mert ha nem anyagi termeszetu, akkor minden tovabbi nelkul illene.
2014. júl. 17. 09:09
4/20 anonim válasza:
Így van, nem mindegy hogy miben vársz segítséget.
2014. júl. 17. 09:17
5/20 anonim válasza:
Beszéld meg a tesóddal, hogy mit szeretnél. Én pl. még a barátaimnak is segíteni szoktam, hogy mi kell a munkavállasához, egyáltalán mit hozzanak ki, milyen a reptér, stb. De én se vagyok szeretetszolgálat, pl. pénzt nem adok, szállást pedig csak úgy intézek, hogy megmondom, kit kell keresni, és majd ők lepapírozzák.
2014. júl. 17. 09:17
6/20 anonim válasza:
Pénzbeni segítséget nem kérnék én sem senkitől. De pár hetes lakhatásban még a barátok is segítenének. Egy testvér annyit megtehetne!
2014. júl. 17. 09:19
7/20 anonim válasza:
Attól függ, miben nem segít. Ha elvárod, hogy mindent a feneked alá tegyen, akkor igaza van, ha csak egy-két dologban kellene segítség (adminisztráció, stb.), akkor érthetetlen a hozzáállása.
2014. júl. 17. 09:22
8/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a konkrétumok ismerete nélkül nem tudunk válaszolni.
2014. júl. 17. 09:23
9/20 anonim válasza:
#6: ne haragudj, az ilyen "par het amig munkat talalok" a legnagyobb csapda, nem szabad belemenni.
Es ha nem? es ha nem par het, hanem par honap, vagy par ev?
Ha egyszer ott van mit csinalsz? Ki mar nem dobhatod az utcara..
2014. júl. 17. 09:31
10/20 anonim válasza:
Termeszetesen nem azt mondom hogy ne lehetne nalam ha pl egy otszobas lakasban lakom, de kulfoldon az a jellemzo hogy kis lakast berel az ember, mert annyira futja, es ott tenyleg nem arrol van szo, hogy van egy kulon szoba ahol elalszik es nem zavar senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!