Hogyan lehet feldolgozni a testvérem halálát?
Szegény :(((((((((((((((((((((((((((((((
Talán az idők sorával majd múlik
Okosat nem tudok mondani :(((((
Részvétem
Szerintem az ilyesmit sosem lehet igazán elfelejteni...
Őszinte részvétem... :(
Részvétem :(. Sokszor én is hibásnak gondolom magam ha valakivel rossz történik közben nem is én tehetek róla. Tudom nehéz megtenni de ne magadat okold érte.És szerintem még ha keveset is találkoztatok (meg én sem ismerlek titeket) de biztos vagyok abban hogy tudja hogy szereted.
Ilyen helyzeteket nehéz földolgozni, ilyenkor mindig el kell terelni a figyelmünekt/gondolatainkat és mással foglalkozni, több programot csinálni még ha úgy gondolod neked nincs erőd hozzá. Az egyedli dolog ami megoldhatja ezt az az idő. Remélem segítettem :(:
Ez sajnos soha nem lesz jobb. Már vagy 9-10 éve,hogy meghalltak a nagyszüleim,de ha kicsit "mélyebben"gondolok rájuk,nekem is könnyezik a szemem..
Sportolj,foglald le magad valamivel. Akár festéssel,ha neked az segít kikapcsolódni,de lehet az bármi elfoglaltság,az a lényeg,hogy lekössön!
Így utólag is őszinte részvétem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!