Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehet feldolgozni a...

Hogyan lehet feldolgozni a testvérem halálát?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Hogyan dolgozzam fel? Nem találkztunk sűrűn, de nagyon sokat jelentett nekem... :((
2014. máj. 30. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szegény :(((((((((((((((((((((((((((((((

Talán az idők sorával majd múlik

Okosat nem tudok mondani :(((((

Részvétem

2014. máj. 30. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyesmit sosem lehet igazán elfelejteni...

Őszinte részvétem... :(

2014. máj. 30. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:
és el sem búcsúztam tőle. gyűlölöm magam :'(
2014. máj. 30. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, hogy ő elment, az sem, hogy nem tudtatok találkozni előtte. Én is most vagyok túl gyászidőszakon, sok biztató dolgot nem tudok mondani... Nyilván sosem felejted el és nem fog elmúlni, de az idő hatásával szűnik a fájdalom... Ha van rá lehetőséged, a temetése előtt menj oda hozzá, nézd meg és búcsúzz el, ha van lelkierőd... Ha úgy érzed, nyugodtan küldj üzenetet, szívesen végighallgatlak... Részvétem. :(
2014. máj. 30. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Részvétem :(. Sokszor én is hibásnak gondolom magam ha valakivel rossz történik közben nem is én tehetek róla. Tudom nehéz megtenni de ne magadat okold érte.És szerintem még ha keveset is találkoztatok (meg én sem ismerlek titeket) de biztos vagyok abban hogy tudja hogy szereted.

Ilyen helyzeteket nehéz földolgozni, ilyenkor mindig el kell terelni a figyelmünekt/gondolatainkat és mással foglalkozni, több programot csinálni még ha úgy gondolod neked nincs erőd hozzá. Az egyedli dolog ami megoldhatja ezt az az idő. Remélem segítettem :(:

2014. máj. 31. 00:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem. Ezen csak az idő segíthet. A gyász fázisain mindenkinek keresztül kell mennie, hogy a sebek begyógyuljanak. Maradj erős! :'(
2014. jún. 1. 02:02
 7/13 A kérdező kommentje:
De hogyan "gyászoljam" meg, ha még mindig nem hiszem el, hogy nincs?
2014. jún. 3. 23:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Már 22 napja, hogy elment, de még mindig nem enyhült... :( Néha jobb, aztán eszembe jut, és elkezdek bőgni. Mikor lesz jobb?
2014. jún. 21. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez sajnos soha nem lesz jobb. Már vagy 9-10 éve,hogy meghalltak a nagyszüleim,de ha kicsit "mélyebben"gondolok rájuk,nekem is könnyezik a szemem..

Sportolj,foglald le magad valamivel. Akár festéssel,ha neked az segít kikapcsolódni,de lehet az bármi elfoglaltság,az a lényeg,hogy lekössön!

Így utólag is őszinte részvétem. :(

2014. jún. 21. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
*Meghaltak
2014. jún. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!