Szeptemberben elötözik a testvérem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok a tesom 19, egyetemre megy kulfoldre,nem akarom lebeszelni h elmennyen, de mar rengeteged sirtam miatta es volt jo nehany rosszuletem miatta...nagyon szeretem ot es nem akarom h elmennyen, latni fogjuk egymast hetvegenkent meg minden de semmi sem lesz mar olyan mint regen...2014. máj. 18. 13:39
1/7 anonim válasza:
Megszokod nefélj, csak egy ideig lesz rossz...
2/7 anonim válasza:
Gondolkodj az Ő eszével. Neked jó lenne úgy elmenned, hogy a testvéred sír meg rosszul van már a gondolattól is?
3/7 A kérdező kommentje:
Senkinek sem mondtam el h sirtam, kulonossen neki nem
2014. máj. 18. 13:49
4/7 anonim válasza:
Külföldre megy, és minden hétvégén itthon lesz, egy szavad nem lehet!
5/7 anonim válasza:
Kell 1-2 hónap mire megszokod, de aztán meg jó lesz nyugi. Én is ugyanezt éltem át, dehát ilyen az élet. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2014. máj. 18. 13:58
7/7 szabad név? válasza:
Igazad van, semmi sem lesz olyan, mint rég. El kell fogadni a helyzetet, hogy megnőttök. Ritkábban látjátok majd egymást, de tartalmassá tudjátok tenni az együtt töltött időt. Bizonyára nagyon jó a testvéri kapcsolatotok, ami a mai világban egyre ritkább. Teljesen természetes amit érzel, nincs vele semmi baj. Eleinte rossz lesz, de majd megszokjátok. Skip-on tudtok naponta pár szót váltani. Azért szerintem a szüleiddel nyugodtan megbeszélheted, talán neked is könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!