Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeptemberben elötözik a...

Szeptemberben elötözik a testvérem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok a tesom 19, egyetemre megy kulfoldre,nem akarom lebeszelni h elmennyen, de mar rengeteged sirtam miatta es volt jo nehany rosszuletem miatta...nagyon szeretem ot es nem akarom h elmennyen, latni fogjuk egymast hetvegenkent meg minden de semmi sem lesz mar olyan mint regen...

2014. máj. 18. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megszokod nefélj, csak egy ideig lesz rossz...
2014. máj. 18. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj az Ő eszével. Neked jó lenne úgy elmenned, hogy a testvéred sír meg rosszul van már a gondolattól is?
2014. máj. 18. 13:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Senkinek sem mondtam el h sirtam, kulonossen neki nem
2014. máj. 18. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Külföldre megy, és minden hétvégén itthon lesz, egy szavad nem lehet!
2014. máj. 18. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kell 1-2 hónap mire megszokod, de aztán meg jó lesz nyugi. Én is ugyanezt éltem át, dehát ilyen az élet. :)
2014. máj. 18. 13:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2014. máj. 18. 13:58
 7/7 szabad név? ***** válasza:
Igazad van, semmi sem lesz olyan, mint rég. El kell fogadni a helyzetet, hogy megnőttök. Ritkábban látjátok majd egymást, de tartalmassá tudjátok tenni az együtt töltött időt. Bizonyára nagyon jó a testvéri kapcsolatotok, ami a mai világban egyre ritkább. Teljesen természetes amit érzel, nincs vele semmi baj. Eleinte rossz lesz, de majd megszokjátok. Skip-on tudtok naponta pár szót váltani. Azért szerintem a szüleiddel nyugodtan megbeszélheted, talán neked is könnyebb lenne.
2014. máj. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!