Mit tegyek ha a testvérem füvezik?
Hogy mit tegyel? Szivjad vele.
Egyebkent nagyon sokan nem tudjak,de a fu egyaltalan nem szamit drognak,meg senki nem halt bele,nem lehet tuladagolni. Ha sokat szivsz,maximum bealszol. Sok jotekony hatasa van. Neha jo szivni. Vagy azert,mert ellazit,vagy csak mert a haverokkal akarsz egy jot rohogni.
Jo nyilvan,itt a masik oldala,a raszokas. Erre kell figyelni. Hogy oke,hogy az ember szivja neha,de nem szabad raszokni.
Na ha ezt megbeszeltuk akkor....
Hogy mit tegyel? Beszelj vele. Mond meg neki,hogy csokkentse az adagot. Pl. csak eloszor hetente tepjen be.
(Egyebkent csak megjegyeznem,hogy havi egyszer mindenki betephetne. Kevesebb lenne a stressz;))
ma 16:13
Na ezzel most magadra haragítottad a GYK közösséget az tuti! XD
De jövök én is, hagy ne csak téged utáljanak!!!
A fű szerintem ezerszer jobb mint az alkohol..én még sose láttam kötekedő füvest, pedig régen sokat mozogtam ilyen társaságban!!
Hogy mit tehetsz?Semmit..az ő élete..maximum majd sokat alszik..majd ha valamit kezdeni akar az életével, majd változtat.
Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!