Hogyan lehet feldolgozni a testvérem halálát?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Hogyan dolgozzam fel? Nem találkztunk sűrűn, de nagyon sokat jelentett nekem... :((2014. máj. 30. 19:56
11/13 A kérdező kommentje:
Ha elfoglalom magam, akkor nincs gáz, de este, mikor lefekszem aludni, mindig elsírom magam... Nekem Ő nem csa a testvérem volt, hanem a legjobb barátom is egyben. Dupla veszteség. :(
2014. jún. 21. 16:52
12/13 mi a fene válasza:
Sirasd el aztán kész. Egyszer mindenkinek eljön az utolsó pillanat.Ő már nem tud semmiről, magadat meg ne sajnáld !
13/13 krisztina1215 válasza:
Öszinte részvétem .Sajnos nem lesz könnyebb meg kell tanulni együtt élni vele . Az én testvérem oktober 19 én lesz 2 éve hogy itt hagyodt. Nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá és ne sirnék . Tudom nem ezt szeretné látni .Probálok ugy élni hogy büszke legyen rám . Ha kell irj . muszály együtt élnünk ezzel a fájdalommal . Barmiben tudok segiteni irj nyugodtan Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!