A testverem szakitott a baratnojevel, csunya dolog lenne osszejoni a lannyal?
Masfel evig voltak egyutt, a tesom megcsalta es le is bukott igy ert veget a kapcsolatuk. Mikor megismerkedtek nekem mar nagyon tetszett csak meg batorsagot gyujtottem es baratkoztam vele.
Nem tudta senki, hogy nekem tetszik
Mikor ossze koltoztek en kulfoldre koltoztem es most is itt elek. Mar szo volt rola, hogy ok is ki jonnek.
Arra gondoltam, hogy ki hivom hozzam es megprobalom lesz ami lesz.
Csak azt nem tudom a tesom mit szolna (szuleim biztos kiakadnanak).
31F
Az oké, hogy a tesód szúrta el, de én nem bocsájtanám meg. Testvér/barát nője mindig tabu.
Csajnak is bejössz?
"a tesom megcsalta es le is bukott"
Nem, így egyáltalán nem lenne csúnya dolog.
meg haver exevel sem foglalkoznek, nemhogy testver exevel
31 evesen lehetne tobb sutnivalod...
Haragudni fognak, de ilyenkor kell végig gondolni, hogy megéri a te boldogságod feláldozni tesód boldogságának oltárán?
Egy élete van az embernek, és nem is túl hosszú, szerintem néha önzőnek kell lenni, és nem mások kedvében járni.
Ha azért mentél ki, hogy elfelejtsd, de még így se ment, akkor te nagyon belehabarodhattál abba a lányba, a tesód meg nem becsülte meg. Szíved mélyén úgy gondolod, hogy tesód megérdemli, hogy foglalkozzanak az érzéseivel ebben az esetben?
Szerintem ha neki már nem kell, elrontotta a dolgokat, iszonyat nagy irigység "csakazértse" engedni a ti boldogságotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!