Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek a testvérem ellen?

Mit tegyek a testvérem ellen?

Figyelt kérdés
Folyton piszkál, meg ütöget, és ha mondom anyának vagy apának, akkor nem hiszik el, mert az ő jelenlétükben hirtelen a világ legjobb tesója lesz. Már meg is zsarol, hogy ha nem adom neki néhány dolgomat, akkor kikapcsolja az internetet, pedig azon nekem fontos dolgokat kell néznem, például az e naplót. Vagy ha házit kérek facebookon, akkor nem tudom megnézni :( Léci segítsetek.

2014. jún. 3. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Házit facebookon? :) Istenem, de öreg vagyok én már ehhez :)

Hány évesek vagytok?

2014. jún. 3. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Vágd pofán.
2014. jún. 3. 17:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ő most ilyen tipikus tini és gondolom ezért ilyen negatív. Én vagyok a kisebb, engem akkor ver meg amikor akar. :(
2014. jún. 3. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
csináld vele ugyan ezt. csak figyelj arra, hogy a szüleid előtt te is mintatestvér legyél :)
2014. jún. 3. 17:56
 5/13 A kérdező kommentje:
De akkor a tesóm felhívja a szüleimet és persze hogy elhiszik, aztán még a szüleim is vernek. Amúgy meg ha a szemük előtt megütöm, akkor jaj te!!! Ha pedig ő üt meg, akkor biztos azért, mert én előtte csináltam valamit. :(
2014. jún. 3. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
játszd el, hogy depressziós vagy. akkor a suliban majd pszichológushoz küldenek, hogy felderítsék, hogy mi a gond. ott elmondod, és szólnak a szüleidnek, aztán tesód fog azért kapni, hogy téged terrorizált. a lényege, hogy ne mosolyogj mostantól, legyél magadba forduló, zárkózott. persze a feladataidat mindig végezd el, pl házi feladat, de utána mindig temetkezz bele egy könyvbe. ne játssz a gépen, stb. de azért ne játszd túl a szomorúságot, inkább csak legyél közömbös. tudom, hogy ez butaságnak hangzik, és le leszek pontozva, de én szeretem ilyen fondorlatos trükkökkel megoldani problémáimat :)
2014. jún. 3. 18:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha már úgy is otthon vagy a technika világában, akkor miért nem veszed fel titokban tesódat amikor épp megver? Telefonnal vagy valahogy...szerintem hangot is elég lenne rögzíteni, aztán bemutatni a szüleidnek. Én csapdába csalnám. :)
2014. jún. 3. 18:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már rá, hogy felveazem videóra, de még sosem sikerült pont akkor videóznom. Amúgy meg a depressziósság annyira nem jön be nekem,de nem foglak miatta lepontozni.
2014. jún. 5. 07:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a telefonodon van diktafon funkció, az mégjobb, mert nem kell szem előtt lennie, és hátha pont sikerülne felvenni, amikor zsarol.
2014. jún. 6. 13:16
 10/13 anonim válasza:
Vágj hozzá egy macskát!! most komolyan.....
2014. jún. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!