Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek a testvérem ellen?

Mit tegyek a testvérem ellen?

Figyelt kérdés
Folyton piszkál, meg ütöget, és ha mondom anyának vagy apának, akkor nem hiszik el, mert az ő jelenlétükben hirtelen a világ legjobb tesója lesz. Már meg is zsarol, hogy ha nem adom neki néhány dolgomat, akkor kikapcsolja az internetet, pedig azon nekem fontos dolgokat kell néznem, például az e naplót. Vagy ha házit kérek facebookon, akkor nem tudom megnézni :( Léci segítsetek.

2014. jún. 3. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha a szülők nem hisznek neked, akkor talán a nagymamát oldaladra tudod állítani, meséld el neki hogy milyen a tesód. Fiú vagy lány a tesód???
2014. jún. 6. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem messze lakik a mamám, az a gond. :( Egyépként már ma.is volt veszekedés.a tesómmal és már egy hangfelvétel se lett volna rossz. :( Nem hiszem el hog ennyit kell szenvedni vele. Már ki se rakom a smile-it.
2014. jún. 7. 12:13
 13/13 Balázs.P válasza:

Ha abban a szerencsés esetben vagy hogy külön szobába vagytok akkor csak azt tudom ajánlani hogy zárd ki. :D

Én is ezt szoktam tenni... a legtöbb esetben beválik.

Természetesen ha olyan mint minálunk öcsémék akkor veri majd az ajtót és mindennél jobban be akar jutni.. és ilyenkor csak a hangos zenét tudom ajánlani.

Vagy hitesd el vele hogy magasról letojod őt.

Lehet hogy rövid távon nem válik be ha türelmes vagy és van kitartásod hogy sikerüljön akkor egy idő után tudomást sem vesz majd rólad.

Aztán ha úgy látod hogy megkomolyodott és végre ismét normális lett akkor nyiss felé és próbáld meg vele felépíteni újra az ideális tesó kapcsolatot.

2014. jún. 23. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!