Szeretnétek ikertestvért? Miért?
Szeretnék, egypetéjűt
Szerintem annyira jó lenne ha lenne valaki aki ugyanúgy néz ki mint én, es bármit elmondhatnék neki. Szerintem az ikertesók sokkal jobban ragaszkodnak egymáshoz mint a sima testvérek
"Szerintem az ikertesók sokkal jobban ragaszkodnak egymáshoz mint a sima testvérek"
Ez nem igaz. Sajnálom, ha nem adatott meg neked egy jó tesó, mert ha így lenne, nem írnád ezt. Én nő vagyok és bátyám van, de az életben nem kívánnék többet és jobbat. Imádom és úgy érzem Ő a részem. Attól ,hogy később születtem, még a részemnek érzem, az illata a szaga, az érintése olyan, amikor találkozunk, mint amikor egybe olvad az ember valakivel. Higgyétek el, lehet jó viszony nem ikrek közt is, és lehet rossz viszony ikrek közt is, bár ez utóbbi ritkább. A közös gyerekkori emlékeink, a folytonos összetartás csodás, és mindig elmondja, hogy mennyire szeret, amikor találkozunk :-) Kívánok mindenkinek ilyen tesót.
"Szerintem az ikertesók sokkal jobban ragaszkodnak egymáshoz mint a sima testvérek"
Én iker vagyok, nem egypetéjű ugyan, de ki kell hogy ábrándítsalak, kb semennyire nem állunk közel egymáshoz az ikertestvéremmel. Igaz a neműnk is különböző. Jól kijövünk, de nem valami belsőséges a kapcsolatunk.
9-es : ez nem az ikerség miatt van, hanem amiatt, mert az anyátok rossz anya: nagyon erősen elválasztott titeket méár korán egymástól és pitiztetve nevelt: azaz mindketten az ő szeretetéért "harcoltok". Ez pontosann olyan súloys nevelési hiba, mint a síma testvérféltékenység esetében.
Az ikerek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, akármilyen neműek is.
Én nagyon szerettem volna, és együtt is indultunk útnak, de ő meghalt a születésünk előtt (különneműek voltunk és külön burokban). Ma is nagyon fáj a hiánya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!