Nekem is vannak amúgy olyan ikerpár haverjaim akik ki nem állhatják egymást pedig egypetéjűek..ha az egyik jobbra megy mert arra laknak a másik inkább balra megy kerülő úton hogy még csak véletlenül se fussanak össze (fordítva is pont ugyan ez)...én pl egészen egy sulis kirándulásig nem is tudtam arról hogy ők ketten vannak hisz ugyan úgy néznek ki és sose láttam őket egyszerre. :)
2014. júl. 15. 23:51
12/20 anonim válasza:
"Szerintem az ikertesók sokkal jobban ragaszkodnak egymáshoz mint a sima testvérek"
Mi egypetéjű ikrek vagyunk. 8 éve nem beszéltem a tesómmal, a szüleimtől annyit tudok, hogy már gyereke is van. Ő döntött így, hogy nem tartja többet velem a kapcsolatot. Én pedig nem fogom erőltetni.
2014. júl. 16. 19:47
13/20 anonim válasza:
Én szeretnék:) nemtudom, mindig is annyira megcsodáltam ha van valakinek ikertesója..szerintem annyira különlegesek azok az emberek akik egypetéjű ikrek:)
2014. júl. 16. 23:27
14/20 anonim válasza:
10-es ennyi baromságot rég láttam leírva. Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy kijelents valamit úgy, hogy semmit nem tudsz adott szituációról?
Nem "választottak" el minket korán, sőt nagyon sokáig egy szobánk is volt és még sorolhatnám, nem kellett harcolnunk mindkettőnk szeretve volt, teljesen más személyiségek vagyunk ennyi.
Attól hogy a te életedben valami félrement ne vetítsd ki a saját fájdalmaidat, rám és a családomra ugyanis semmit nem tudsz, köszi. Érdekes mód én több olyan ikerpárt ismerek jól kijönnek, de nem ragaszkodnak egymáshoz, nem jobban mintha lenne köztük pár év.
2014. júl. 17. 08:47
15/20 anonim válasza:
14, teljesen egyetértek veled, 10, hogy szakadna le a pofád! nekemis van egy ikertestvérem, és anyám mindkettőnket szeretett egyformán, amit rengetegszer éreztetett is velünk! Nem lettünk elválasztva korán egymástól, általánosba és gimibe is egy osztályba jártunk, de utána mindenki ment a maga útjára, SAJÁT döntésből, mert nem vagyunk egy emberek! És lám, most 2 külön országban élünk, heti-havi szinten tartjuk a kapcsolatot, de nekünk így a legjobb! Anyámnál jobbat pedig el sem tudtam volna képzelni!
2014. júl. 17. 17:19
16/20 anonim válasza:
Nem. Vannak iker barátnőim, de ők annyira egymás részei, hogy nem érdekli őket, ha megbántanak, ők úgyis ott vannak egymásnak. Meg szükségem van egy kis privacyre.
2014. júl. 17. 20:42
17/20 anonim válasza:
Én nem szeretnék, nem bírnám elviselni, ha valaki úgy nézne ki mint én. Jó persze tudom, hogy elvileg a világon mindenkinek van hasonmása, vagy legalábbis olyan aki nagyon hasonlít saját magunkra... de hogy minden nap lássam, vele éljek... na azt már nem:D engem taszítana, meg szerintem hiába lenne más a személyiségünk, sokan egyformának titulálnának a külsőnk miatt... engem ez nagyon zavarna. Amit a többiek írtak, hogy elmenne helyettem vizsgázni és hasonlók, engem ez nem hajt, jól tanulok nem kell helyettem egy beugrós ember SEHOVA:D Egyedül akarok elérni dolgokat, nem más segítségével vagy hogy más megcsinálja helyettem. Ha már testvér, legyen tőlem különböző:))) 20/L
2014. júl. 19. 14:37
18/20 anonim válasza:
Nem, belőlem egy is elég!
2014. júl. 22. 13:25
19/20 vercsi28 válasza:
Nekem van ikertesóm. Nagyon jol kijövünk egymással. És amúgy hülyeség hogy elmegy a vizsgára hejetted. Annak mi értelme? És rohadt idegesítő hogy mindenki összekever pedig nem is hasonlítunk. Szóval amugy jo mert neki mndent elmondthatok és szerencsém van hogy az ikertesóm.
2014. aug. 10. 19:42
20/20 anonim válasza:
Szeretnénk, de nem egypetéjűt, mert marhára idegesítene, ha mindenki többes számban beszélne rólunk és összekeverne minket.
És azért szeretnék mert egy ikertestvérre mindig számíthatsz és mindent meg lehet vele beszélni feltéve ha ugyanolyan nemű mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!