Hogyan lehetnék jóba a testvéremmel?
Figyelt kérdés
Kiskorunk óta furcsa a kapcsolatunk...néha azt érzem h szégyenli h a testvére vagyok:( hogyan tudnánk közelebb kerülni egymáshoz?2014. júl. 13. 23:06
11/15 anonim válasza:
Elég szégyen hogy letagad a barátai előtt.
Igen most ő "abban" a korban van, de a testvérét így lenézni nagy bunkóság. Sok dologban különböztök most. Próbálj vele otthon beszélgetni mikor tévéztek vagy valami. Hadd lássa hogy már nem vagy kisgyerek. Szerintem ha te is 18 körül leszel, javulni fog a helyzet. Onnantól már nem annyira számít a korkülönbség.
12/15 anonim válasza:
Az én hasonló korú gyerekeim is legyilkoljak egymást de jó testvérek. Butaság mást gondolni
13/15 anonim válasza:
átérzem a helyzeted... én 14 leszek és engem is lenéz a tesóm. Régen a legjobb barátnők voltunk de amióta karatézik meg dicsérgetik h "olyan ügyesen lovagolsz!" "csodalovas vagy!" azóta úgy viselkedik velem mintha féreg lennék vagy nem tudom.. pedig ő nem az a típus aki ezt csinálja de mindig bunkó velem utál és sose mondja meg. hogy miért :/ én elfogadom inkább ezt a helyzetet és a barátaimra támaszkodok, és mivel tudom, hogy lekiismeretes ember kihasználom azt, és ott hagyom a lovaglást mert (ő tényleg tehetséges) nincs pénzünk rá hogy díjugratást tanuljunk mind2en (most sem kevés de akkor a duplája lesz a díj és évente így is 560.000Ft-t költünk a lovaglásra...) nem az a célom, hogy megsajnáljon, csak hogy magába nézzen egy picikét és gondoljon másokra is ne csak magára és a hülyeségekre amiket meg akar kapni... sok sikert hogy kibékülj a nővéreddel :)
15/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát:)
2014. júl. 29. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!