Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehetnék jóban a húgommal?

Hogyan lehetnék jóban a húgommal?

Figyelt kérdés

én 20f vagyok, ő 16

nem is tudom, olyan semleges ami köztünk van, és nem szeretném, hogy így legyen :)

fogalmam sincs, hogy mit csináljak, szinte alig ismerem :/

2014. máj. 14. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj neki magadról, előbb utóbb ő is elkezd magáról.
2014. máj. 14. 04:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Öregszel, komolyodsz :)

Te pár éve lábaltál ki a kamaszkorból, a húgod még éppen benne van.Ilyenkor az ellenkező nemű testvérek gyakran nem értik meg egymást.Keresd a társaságát, segítsd, csináljatok közös programot, és jó testvérek lehettek.

2014. máj. 14. 05:16
 3/7 A kérdező kommentje:
ok, hát akkor próbálkozok tovább :/
2014. máj. 14. 14:19
 4/7 anonim válasza:
most ez lehet, hogy fura, de én azóta lettem nagyon jóban a bátyámmal, mióta elment fősulira. komolyan. persze azelőtt is jól kijöttünk, de azt hiszem nem értékeltük egymást eléggé, mivel mind a ketten itthon voltunk, és ez akkor tök természetes volt hogy mindennap látjuk egymást. de most meg csak 3 napot van itthon egy héten, és olyankor sokat beszélgetünk meg hülyéskedünk, mert megtanultuk értékelni az együtt töltött pillanatokat ( hjaj ez de költői volt) és amúgy én 16 éves lány vagyok, ő meg 22 éves, szóval ugyanabban a cipőben járunk :D amúgy szerintem szerettess meg vele valami sorozatot, pl nekem a bátyám mutatta meg a trónok harcát és most mind a ketten fanatikusok vagyunk. vagy nézz vele filmet, segíts neki a háziban (igen, ezt a tesók nagyon tudják értékelni) meg adj neki tanácsokat öltözködés téren. igen, ez hülyén hangzik, de hidd el, szívesen fogja hallani egy fiú véleményét, nem számít, ha az épp a tesója. és ne húzd fel magad mindenen, ha hülyeségeken hisztizik (tini, ráadásul lány, minden joga megvan ahhoz, hogy néha kiakadjon), vagy ha elkezd veled vitatkozni, akkor te ott, abban a pillanatban zárd le a vitát, ne pedig folytasd. amúgy nagyon rendes vagy, hogy próbálsz jól kijönni vele, sok embert nem is érdekel, hogy jól kijöjjön a tesójával, pedig egy tesó nagyon király dolog :D
2014. máj. 14. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2014. máj. 14. 21:14
 6/7 anonim válasza:
ha szeretnél erről beszélgetni, akkor nyugodtan írj privátban, rengeteg dolgot tudok mondani a fiú-lány tesó kapcsolatokról :)
2014. máj. 15. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, majd írok :)
2014. máj. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!