Hogyan lehetnék jóba a testvéremmel?
Figyelt kérdés
Kiskorunk óta furcsa a kapcsolatunk...néha azt érzem h szégyenli h a testvére vagyok:( hogyan tudnánk közelebb kerülni egymáshoz?2014. júl. 13. 23:06
1/15 anonim válasza:
Miért érzed azt,hogy szégyelli,hogy a testvére vagy?
2/15 A kérdező kommentje:
Mert...kb legszívesebben letagad ha meglát egy haverja.:(
multkor is mondta h 'ugye nem mondtad neki h a hugom vagy?'... ez annyira elszomorít.Pedig van h kedves velem,meg minden,de általában lenéz..
2014. júl. 13. 23:21
3/15 anonim válasza:
És megkérdezted tőle, hogy miért tagad le?
4/15 A kérdező kommentje:
nem:( sosem beszélünk ilyesmi dolgokról,és nem értem miért tart cikinek.
2014. júl. 13. 23:42
5/15 Argloss válasza:
Hiába éltek együtt, ha nem beszélgettek, akkor olyat fogtok gondolni a másikról ami hülyeség, ami miatt cikinek fogjátok tartani a másikat.
Beszélgetnetek kellene, hogy megtudjátok, hogy ki mit gondol és miért. Persze a dolgok nem mennek varázsütésre, szóval ne add fel. :)
6/15 anonim válasza:
Hát, én azt tudom tanácsolni, hogy üljetek le beszélgetni. És ezt most nem úgy, hogy egyszer leültök, és mondjuk vitába torkollik, ezért nem próbálkozol újra. Ha kell, többször is kezdeményezz beszélgetést. Próbáld meg kipuhatolózni, miért ilyen. Most hány évesek vagytok? Ez sem mindegy. Velem is az volt, hogy amikor a nővérem olyan 12 éves volt, és ment a barátnőivel valahova, mindig akartam menni, és ő ezt értelemszerűen nem akarta, mert nem kellett neki oda egy ovis, akire vigyáznia kell. De, ez most nem rólam szól, úgyhogy visszakanyarodva a problémádra, kedveskedj neki valamivel! Vagy segíts neki valamiben! Ilyesmik. Ez általában közelebb hozza az embereket. Lehet azért nem mutat be a barátainak, mert te jobb fej vagy, és fél, hogy veled többet foglalkoznak. Nem tudom, csak egy tipp. :D
7/15 A kérdező kommentje:
Eddig koszonom mindenkinek:)
utolso: en 14,testverem 17. Tudom,o most ebben a korban van, de akkor is :$
2014. júl. 14. 00:13
8/15 anonim válasza:
kezdd el új alapokra helyezni a kapcsolatotokat. nem fogsz csalódni :) hajrá
9/15 anonim válasza:
én a húgommal azért nem jövök ki mert ha a szüleink itthon vannak akkor beszólogat ütöget provokál és ha csinálnék rá bármit akkor megy sírva a szüleinkhez és akkor én vagyok lebaszva, ha viszont nincsenek akkor mindig nekem ad igazat szót fogad mert tudja a kis köcsög hogy bántanám ezért nem mer beszólni. Szóval neked is ajánlom, hogy ne szólogass be neki és éreztesd vele, hogy ő a felsőbbrendű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!