Mit tegyek, ha már ennyire rossz a kapcsolatom a testvéremmel?
Köztem és a bátyám között 10 év van, soha nem volt tökéletes a kapcsolatunk, de ma már annyira elmérgesedett, hogy legtöbb esetben kerülöm, minimálisra csökkentettem a kettőnk közti kommunikációt és még így is amikor beszélünk annyira meg tud bántani, hogy sírva elviharzok.
Soha nem volt mintagyerek, sok balhéja volt, most váltott munkahelyet, mert összeveszett a főnökével. Anya mindent megad neki, van egy lakása, teljesen felújítva, új bútorral felszerelve, de még mindig nem költözött el.
Ha sírok vagy visszaszólok, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Hisztis pics@nak titulált. Ha vitázunk, anya mindig az ő oldalára áll. Rettegek tőle, nem akarok vele egy légtérben lenni, nem akarok vele beszélni.
Leginkább az szomorít el, hogy ennyire nem tart össze a család. Ismerek több testvérpárt, ott bármi is legyen a testvérek mindig számíthatnak egymásra és sajnos nekem ez nem adatott meg..
Mit tehetnék? Azonkívül, hogy kerülgetem?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
18/L
Szomorú, hogy két testvér ennyire rossz kapcsolatban van. Pláne, hogy édesanyátok is inkább őt támogatja.
Ha megpróbáltad többször, és nem lehet vele megbeszélni a helyzetet, akkor tényleg a legminimálisabbra kell korlátozni a kommunikációt. És akármennyire fáj, ne szólj vissza, felesleges. Csak a tüzet szítod vele.
Sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!